min, min är inte min…

_JBA7863 kopiera

 

– Yo, titta hit!

_JBA7870 kopiera

 

– Grabbar KOM hit!

Hamilton1

– Vad vill du Pixie?

Pollux 1

– Ja Pixie? Har du något kul på gång?

Pollux 2

 

– Berätta! Vi är ju ALLA här nu. Har du något smaskens? Vi väntar alla och hoppas på att du har något riktigt gott!

Pixie 2

– Mjaau, *hehe* jag har nog inget sådant till er direkt…

_JBA7854 kopiera

 

– Jag ville nog mer ge er alla en riktig puss. *smack*

 

 

 

10 tankar på “min, min är inte min…

    • Ja, Pixie kommer starkt just nu. Hon är en stjärna på aktivitetsfältet och den här övningen att få små lappar fladdrandes framför ansiktet, inga problem. Hamme tog hela tiden bestämt fram sin höger tass och sköt ifrån alla fladdrande lappar vänligt men bestämt. Panthis och Pollux kunde inte sitta stilla alls. 😀 Så olika de är.

      Gilla

  1. Hahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahhaah såååååååååå underbart älskar din roliga blogg…..leeeeeeerrrrr….vem blir inte glad åt en sådan blogg med dessa tokiga kissar och deras änn tokiga matte……hihihihihihihi tack för en rolig skrattstund…ha en underbar helg kram på er My

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.