Pantheon och Hamilton i skogen

Jo då, idag har vi varit i skogen. Var länge sedan nu. Bröderna Bus gillar vattendrag. Även om inte koppel alltid syns så bra på bilderna så har de koppel på sig hela tiden. Jag tänker inte slarva bort dem i skogen. 😉

Plötsligt kastade sig husse över en bäck och äventyraren nr 1 hängde på. Fast idag valde han inte luftvägen. Gissa om han hade ”utetassar” efter dagens promenad.

_JBA7486 kopiera

Hamilton liftade med mig över. Vi tog en enklare övergång. Dock kände nog Hamilton att han också ville ha lite äventyr så han klättrade lite i träd istället för att ta sig över bäckar.

_JBA7450 kopiera

Vi hade sådant fint väder på vår promenad idag och det var som sagt ett tag sedan någon av oss kom ut i skogen. Det var underbart.

_JBA7445 kopiera

Hamilton gillar gräs och solskenspromenader.

_JBA7542 kopiera

Pantheon älskar doften av barr och känslan av mossa under tassarna.

Vi övade lite kommandon som ”upp”

_JBA7507 kopiera

– ”Upp”? På den här? Kunde du inte ha valt en något mindre murken stubbe matte. Skogen är full av dem.

Ja till slut hittade vi en bättre att öva på.

_JBA7453 kopiera

– … och då fick vi slicka av oss resterna efter den andra… *urk*

Vi avslutar med ett litet skogsgalleri som bland annat visar mera ingående hur Pantheon tog sig över bäcken. Imponerande liten kisse är han.

Detta bildspel kräver JavaScript.

6 tankar på “Pantheon och Hamilton i skogen

 1. hihihihi såååå underbart de har verkligen blivit ett med naturen så underbart att se….ja vinterna väntar så det är bara att passa på att njuta så länge mankan leer…må gott alla skogstrollisar hihihi kram påer My

  Gilla

 2. Nu får lokatterna se upp, här kommer Bröderna Bus! Tänk om man skulle släppa dom fria ett dygn med GPS-sändare i skogen, vad skulle dom hitta på?

  Gilla

  • Dom skulle yla sorgset och undra varför vi lämnade dem där. De är så oerhört människofokuserade så de skulle bli alldeles förstörda om man gick ifrån dem. Jag kan knappt försvinna bakom en buske innan de börjar bli ledsna och ylar 🙂 Man skulle kunna tänka sig att de följde linan hehe, den ena änden sitter i dem och den andra i mig. De är sluga de små, men alla samband har de inte klara för sig. 😀

   Gilla

 3. Samtliga klosterkatter – och hunden Belle – rös förfärade när de såg hur Pantheon tog sig över den strida bäcken… vatten är ingen höjdare i det här gänget, måste erkännas. Förstår dock hur härliga era promenader med killarna i skogen måste vara! Själv njuter jag av skogspromenaderna med Belle… och tack vare den milda vintern behöver vi inte avstå ifrån det nöjet.

  Gilla

  • Tack, ja, vilken liten tuffing han är. 🙂 Jag håller med dig. Det är en underbart mild vinter som gör promenaderna så mycket roligare. Hoppas att det håller i sig. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.