En annorlunda vardag

Här har vi mått lite halvkrassligt en tid nu och så har vi varit lediga i snart två veckor. Det sista är underbart och det första gör att jag vilat mer än vad jag annars skulle ha gjort. Jag har förstås en lista på saker jag hade velat haft gjort denna ledighet.

 

 

– Ni tvåbeningar och era ”listor” *suck*. Jag tycker i alla fall att det är suveränt att leva utan listor och ”jobb”.

_JBA7358 kopiera

– Både matte och husse har varit hemma och de ligger och slappar i olika hörn av hemmet och jag hänger på. Jag trivs!

_JBA7344 kopiera

– Ta dagen som den kommer och bry dig inte om imorgon. De har nog lärt sig en del av oss i alla fall. Nästan så man blir lite stolt över dem…

_JBA1585_DxO copy

 

– Vad är ”imorgon” Pollux?

_JBA7351 kopiera

– ”Imorgon” är idag lika irrelevant som ”igår” är nu!

_JBA1560_DxO copy

 

– Precis… och idag är allt som räknas och allt blir ju idag för i övermorgon var ju i förrgår idag… *hehe…  touché 1-1.

_JBA7360 kopiera

 

– *hm* vad sa han egentligen? Den lille börjar bli listig… jag byter ämne… *harkel* Hur som helst unge man, är det skönt att ha matte och husse hemma och snart är det dags för din och Pixies promenad.

_JBA7350 kopiera

– Vilken tur för jag höll på att bli alldeles snurrig och sitta här och lyssna på er tala som människor. Så, tjingeling på er grabbar för nu ska jag in och vila svansen ett tag och ladda inför kvällspromenaden innan ni börjar prata om vädret också för då har ni verkligen tagit min topp två lista av tråkiga och meningslösa ämnen att prata om.

_JBA7364 kopiera

– På tal om väder… jag undrar om det blir regn ikväll… på er promenad… Äh… sluta sura Pixie jag skämtade bara…. Pixie?

 

 

 

2 tankar på “En annorlunda vardag

  1. Hoppas att ni mår bättre nu. Inte roligt att vara dålig när man äntligen får vara ledig. Härligt att ni är så pass okej att katterna kan få sin kvälls promenad i alla fall. Och lite frisk luft skadar ju aldrig. Varken för två eller fyrbenta.
    Vi har också varit långlediga och mest slappat. Såå skönt…. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.