Olika perspektiv

Pantheon börjar bli en berest katt. Eller kanske inte berest men han ser mycket.

_JBA6750 kopiera

– och hör matte! Idag hörde jag nog en råtta tror jag. Väldans spännande var det i alla fall! *fnurr*

– Hm… spännande är ändå väldans relativt…

_JBA6803 kopiera

– Jasså matte? Ja, du såg lite uttråkad ut när vi jagade råtta idag…

– Jag blev inte uttråkad direkt Panthis. Det var nog först efter tio minuter av stirrande rakt in i den där busken där du påstod att det fanns en råtta som var lite uttråkande.

_JBA6487 kopiera

– Va??? Visst är det kul när du och jag är ute matte, men om du ursäktar så skulle Hamme ha förstått och han skulle inte heller ha blivit uttråkad! Han skulle inte ha tittat på mobilen vad klockan var hela tiden heller… Vet du matte om det hade varit Hamme och jag hade vi tagit den, det är jag övertygad om.

– Anteckning till mig själv, ”Släpp aldrig ut bröderna bus själva!” Vi har nog med husdjur nu, råttor står INTE på önskelistan!

_JBA6491 kopiera

– hm… husdjur? Vad menar hon??? Mat är de väl ändå råttorna? Undrar om den där osten hon köpte hem får koppel snart också och ska hänga med ut på promenader… Himmel vad konstiga de är tvåbeningarna…

7 tankar på “Olika perspektiv

 1. Inte så dum ide med en ost i koppel om man ska på råttjakt. Kanske får vi se bröderna Bus på råttjakt med varsin ost i koppel…vem vet?

  Gilla

 2. Hahaha…. En ost på promenad!? Ja man vet ju förstås aldrig….. om den bara får ligga tillräckligt länge i kylen så kanske den följer med ut på promenad sen. 😦 Fast jag tror aldrig er matte går med på det. 😉 Varken att ha den i kylen för länge eller ha med den ut i koppel. Roliga funderingar och ett stoooort smail från oss 🙂 Ser att jag missat massor. Nu ska jag scrolla ner och kolla vidare. KRAM!!!

  Gilla

  • Hihihi 🙂 Ja, här producerar vi lite då och då, lite stötvis på sista tiden, men det har sin förklaring. Ingen ost som följde med ut på kvällens promenad i alla fall och det kan brodern intyga. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.