Ko-llosalt ko-mplicerade djur

_JBA6843 kopiera

– Äntligen kom Hamilton med till ”korundan”! Min brorsa har blivit en fegis förstår ni, för han blev lite rädd för en bil när vi var ute på en av våra promenader så jag har varit ute mycket själv på sista tiden, ja lite mänskligt sällskap har jag haft men brorsan har jag saknat, men nu ÄNTLIGEN är han med mig på ”korundan”!

– Panthis? Varför heter den korundan? Finns det kor här?

_JBA6803 kopiera

– Kan jag inte tänka mig Hammis. Det är nog en förkortning för något bara Människor älskar förkortningar. Ko-llosalt roliga rundan, eller Kondor-rundan eller nej vänta Hammis det finns inga kondorer här heller. Lugn nu, inget farligt alls… *Betydligt tystare*… förutom hästar…

– Vad sa du Panthis?

– Inget Hammis, inget alls, kom nu så tittar vi runt. Jag visar vägen! Följ mig. Jag är vegan!

_JBA6752 kopiera

– Du är vad för nått Panthis? Menar du veteran?

– Kan hända Hamme… men kom nu!

*Muuuu*

-V-va-vad var det P-Panthis? Det kom därifrån!

_JBA6799 kopiera

– V-vet jag inte… Åh… K-K-Kor! Hjälp!!!

_JBA6798 kopiera

 

– Wow Panthe du blev en bäver, i alla fall en del av dig. Undrar om kossorna också kan förvandla sig?

_JBA6796 kopiera

 

– Kom Panthe! Vi flyr!

– Nej, nu kan vi inte sitta i trädet längre kom nu. Titta korna är borta och kolla där Panthis!

_JBA6852 kopiera

 

*Bäää*

– Jag tror korna har förvandlat sig till vita och lurviga och betydligt roligare djur, Hamme.

_JBA6860 kopiera

 

– Jag kan nog sitta och speja på dem hela natten, så spännande. *Fnuff* Fast när jag tänker efter kanske det är bra om vi tar oss hem nu innan de förvandlar tillbaka sig till kor! Mot bilen Hamilton och låt det gå undan!

7 tankar på “Ko-llosalt ko-mplicerade djur

 1. Oj vad underbart med så mycket djur. Och en bäversvans, fast utan bäver. Hahaha…. På landet har vi också både får och kossor. Korna är lite spännande om man inte går för nära, men fåren gillar vi också bättre.

  Gilla

 2. Trodde först det var lussekattsbak på gång.Vetekransarna blev jättefina och säkert goda också.Alva frestades igår med kokt grishjärta för första gången,då jag hört att detta ska vara något katter gillar.Det var ju kattens dag så jag ville ge henne något speciellt,men hon åt bara några bitar och det var nog mest av artighet…..men Elvis verkade gilla det bättre i alla fall!Spännade runda för bröderna i skogen,tänk vad mycket lukter och ljud de uppfattade!Minns första gången Milton fick syn(och lukt) på ett rådjur….han skenade ifrån detta ”hemska”,mot säkerheten(hemmet) med matte efter sig i andra ändan på kopplet.

  Gilla

  • Hade varit passande men denna gång blev det krans, eller kransar hm… många kransar. Coolt med Milton och rådjuret. Påminner om Pantheons erfarenhet med älgen fast han blev platt haha. De är för sköna katter! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.