En riktigt bra kattvakt

_JBA4718_DxO kopiera

– Jasså, vi har mer att betygsätta? Ja varför inte, när vi ändå håller på… Insekter sa du matte, spännande. Fram med dem så ska vi lägga svansarna på bordet.

_JBA5635_DxO kopiera

– Oj,vilken fin samling.

_JBA4489_DxO kopiera

– Den stora kom de hem med igår, läskig! Av mig får den inga svansar. Det får ingen förresten för jag gillar inte insekterna alls.

_JBA4486_DxO kopiera

– Supersnabb stod det på förpackningen! Ha! Då har de inte sett Pantheon med högsta växeln i! Jag tycker som Pollux att den var läskig och den lät mycket! En halv svans kanske för lite intressant var den trots allt när den larvade iväg mot soffan. Pixie?

_JBA5277_DxO kopiera

– Ingen svans från mig, läskig! Jag är för övrigt inte mycket för de där så jag lägger nog ner min svans och låter er rösta. Kommer igen när vi recenserar något som intresserar mig, någon myntaleksak kanske?

_JBA5302_DxO kopiera

– Kanske en halv svans från mig… *Grrr*

– Ta och fokusera på uppgiften nu Hamilton!

_JBA5346_DxO kopiera

– Hoppsan! Ja… insekter, *suck*. Vi säger väl en halv svans då.  Med Pantheons halva det blir 1 svans.

_JBA5634_DxO kopiera

Följande avdrag. Läskig (-1 svans), Av/på knappen gick sönder när vi packade upp den (-1 svans), högljudd (- 1 svans), osnabb (-1 svans)

Bengal

– Vad gäller dessa är det nog en smaksak vad man gillar. De ser lite roliga ut med olika antenner och färger men funktionsmässigt är de väldigt lika.  Tre svansar från oss!

_JBA5633_DxO kopiera _JBA5632_DxO kopiera _JBA5630_DxO kopiera

De vänder sig INTE upp när de hamnar på rygg vilket kräver konstanta insatser av matte. Kanske skulle ge en svans till, kul när matte involveras i lek. 🙂

BengalBengalBengal

Men den bästa (om matte också får tycka till i alla fall) är denna:

_JBA5631_DxO kopiera

Varför? Jo, den vänder sig när den hamnar på rygg och här hemma hamnar dessa insekter ofta på rygg. Bästa kattvakten kallar matte den. Fast egentligen heter den hexbug.

BengalBengalBengalBengal

Det finns ett sätt som skulle göra den ännu bättre och det var om den gjorde lite pauser ibland och sen gick igång igen.  Det blir en minussvans även på denna just för att den inte stannar till ibland.

Kommentar från matte:

Vet ni vad? Hexbug har tydligen lanserat en ny produkt, en fisk!!! Åh, den ska jag köpa. Precis en sådan jag har efterfrågat på alla möjliga ställen för vattenglada katter! Yes!!! Trist, den var slut, men nu ligger vi och lurar och väntar på att få köpa en sådan, vi återkommer med recension på en sådan när det landar en hemma. 🙂

Vi önskar er en trevlig söndagkväll!

10 tankar på “En riktigt bra kattvakt

 1. Söta små saker ! Har märkt att mina kattungar tröttnar fort på sina leksaker. De börjar nu ta in löv utifrån, för att leka med inomhus, knäppt va, men så är det !

  Gilla

  • Oj förstår jag att de tröttnar på leksaker om de kan välja löv. Så härligt att kunna ha dem ute så. Saknar det. Men det kommer nog vartefter, bara tålamod på mig och kissarna som saknas ibland. 🙂

   Gilla

  • Nej, eller ja… det är ju bara fantasin som sätter begränsningarna egentligen 🙂 Går nog att använda så också, dock är de lite för små om man pratar om de små 🙂 och den stora saknar kam. 🙂 Mer underhållning än kammar alltså 🙂 Helt underbara när matte vill ha lugn och ro också.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.