Vi gör en liten paus för reklam…

_JBA5346_DxO kopiera

 

– Kära läsare! Vi gör nu en kort liten paus i era göromål och ber om er uppmärksamhet! Här kommer ett osportsligt reklaminslag!

_JBA4804_DxO kopiera

 

– Osponsrat Svamilton, inte osportsligt!

_JBA5142_DxO kopiera

 

– Hehe, jag visste att han skulle lägga sig i. Fast det är lite osportsligt också faktiskt. Men… så här är det (säger matte) att vi ska börja med lite reklam här på sajten. Inget vi får några pengar för utan bara rekommendera saker som vi tycker är väldans bra.  Nu till lördagsgodiset. Kolla!

_JBA5297_DxO kopiera

 

– Oj, så fina och de är handgjorda och jättebäst och de finns att köpa på Kattiraljer.se. Bästa ‘da bird’ kattspöna på marknaden vågar jag påstå. De har ett snöre som inte trasslar och som sagt fantastiskt fina fjäderkombinationer. In och fynda nu direkt tycker jag!  Jo, de är snabba och leverera också!

_JBA5334_DxO kopiera

 

– Jasså? Reklam involverar någon typ av praktiskt övning. Kanske inte helt osportsligt då trots allt? Men jag fattar…ett ögonblick!

_JBA5315_DxO kopiera

 

– Här är en! Supersmaskig och väldans kul! Titta nu när jag drar i min ände och matte i sin. *Grrrrr*

_JBA5314_DxO kopiera

 

– Hah, där trillade matte nästan omkull, så kan det gå när man hakar i ordentligt. 1-0 till den snygge… rödhaken . Jag alltså!

_JBA5312_DxO kopiera

 

*tugg*, *tugg*

_JBA5308_DxO kopiera

 

– Tassvänlig är den också. Ser ni den lilla bjällran. Den gör mig lyckligt galen!!!

_JBA5307_DxO kopiera

 

– Har ni förstått? Inte en skråma på leksaken trots att jag tog i allt vad jag hade! Inte bara väldans rolig alltså! Ja, det kommer flera reklamsnuttar från oss för himmel vad mycket bra och skojiga grejor det finns.  Vi är som sagt helt osportsliga så tro inte att vi får några pengar för det får vi inte…

_JBA4799_DxO kopiera

 

– Osponsrade! Osponsrade! Osponsrade!

_JBA5306_DxO kopiera

– Prosit på dig Pollux!  Ja, hur som helst. Det blir full pott på Kattiraljers jättefina kattspön.

BengalBengalBengalBengalBengal 

 

– Jag lämnar 5 svansar av 5 möjliga från Hamilton som tänker smita iväg nu och leka ännu mer! Hej svejs!

 

11 tankar på “Vi gör en liten paus för reklam…

  • Absolut! Super-fina och riktigt roliga, så underbart välgjorda och fina. Kändes som en riktig godispåse när jag öppnade och tittade på alla fina leksaker. Blev nog minst lika glad som kissarna 🙂

   Gilla

  • Ja då måste du beställa från dessa, en rekommendation är skogsmusen också. Alla katter här gillar den även om Hamme nog är svalast där. Han är mest galen om jag tar bort allt somska vara på spöt och bara leker med spöt. Katter… eller människor kanske… som komplicerar och överarbetar saker 😀

   Gilla

 1. Den där bjällran gör nog sitt. Den verkar vara populärast här hemma. Måste ju höra var bytet finns tycker både Liisa o Tyyne
  .

  Gilla

 2. Svamilton på grönbete! Tror nog att Kattiraljer.se gillar Herr H. Obetalda kissar är säkert populära medarbetare!

  Gilla

  • Hamme vill inte ha några pengar han har inte förstått tjusningen med dem, möjligen de som prasslar, fast det finns roligare saker som prasslar. 😉 Däremot gillar han leksaker på spön, särskilt fjäder-leksaker. Pantheon ger dock inte ovanstående leksak fem svansar, inte för att han inte tycker de är fina. Men han roas inte alls på samma sätt av fjäderleksaker. Han älskar leksaksmöss. Han kan få tycka till nästa gång kanske… om inte Pix eller Pox kommer först 😉 Vi får se.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.