Vad gör de när vi inte är hemma egentligen? ;)

 

 

_JBA4755_DxO kopiera

 

– Jaha, matte har gått till jobbet.

_JBA4591_DxO kopiera

– Matte brukar undra vad vi gör hela dagarna när hon är borta. Hon tror vi sover. Det gör vi inte.

 

 

 

_JBA4582_DxO kopiera

 

– Ibland spekulerar vi över människor och ibland löser vi världsproblem och ibland leker vi med varandra.  Igår påbörjade Pollux sin föredragsserie om rymden för oss. Första delen var ”månen”.

_JBA4581_DxO kopiera

-Oj vad mycket spännande fakta det fanns om månen. Pollux föreläste länge om den. Höjdpunkten av hans föredrag var dock när han förklarade för oss hur man kan se gubben i månen. Det var kul. Undrar om det är fullmåne ikväll så man kan öva att se honom, månen alltså… inte Pollux. Annars kan hans föredrag bli lite tunga. Nu menar jag Pollux, inte månen. Efter föredraget fixade jag lite snacks från kylen som jag bjöd de andra på. Sen hade vi kuddkrig! Det var kul också!

_JBA4718_DxO kopiera

– Imorgon har  Pixie lovat att avbryta Pollux föredragsserie med ett roligt föredrag och historiska katter för oss. Hon sitter på kontoret nu och förbereder sig. Pixies föredrag är jättekul så imorgon när matte och husse är på jobbet kommer vi ha riktigt kul. Oj, nu hör jag matte i dörren… Göm astronomiboken Pollux och Panthis stäng av tv:n!

– Hallå kissarna! Ligger ni där och myser? Har ni sovit bort en hel dag igen. Slappisar!!!

_JBA4581_DxO kopiera

– Tja… lite missförstådda är vi allt. Tänk om matte hade kommit hem tidigt i förrgår *hehe*, då hade hon sett Pantheons parodi-tolkning av Shakespeares Hamlet, fast han kallade det Hamilton :D.  Särskilt roligt var det när han högg tag i Polles huvud och höll det i tassen och stirrade in i Polles ögon och sa ”att s…vara eller inte svara… det är frågan…”

12 tankar på “Vad gör de när vi inte är hemma egentligen? ;)

  1. Ja vad gör de egentligen?. Något jag vet är att mina kattungar hittar på bus, det kan man se spår av när man kommer hem !!!!

    Gilla

      • Alva mår bra,fast hon är väldigt rastlös och mycket ute.Något som Alva kan hitta på när matte inte är hemma är att stjäla hårsnoddar…….men hon hittar inte på så mycket bus numera som när hon var i tonåren!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.