Nosar och tungor

_JBA3030_DxO

– Vet du vad Pixie. Jag förstår inte ordspråk. Förstår inte alls. Att gå dit näsan pekar t ex. Det har matte sagt. Fast matte går ju ofta och hennes näsa pekar ingenstans. Min nos pekar inte heller. Pixie vad menar människor egentligen? När pekar nosen? Ska jag sitta här och vänta tills nosen pekar innan jag får gå?

_JBA1446_DxO-2 copy

– Åh! Åh! JA! Just så Hamilton! Du ska sitta där och vänta på nosen. När det gäller nosväntning är det viktigt att man väntar tyst! Har du förstått? Tystnad är som sagt superviktigt när man väntar på att nosen ska peka. Pantheon bör nog också sitta där bredvid dig tyst och vänta på att hans nos ska peka också!

_JBA3020_DxO

– Tror jag inte Pollux. För hos mig är det tungan som pekar och den pekar uppåt. Yipee! Det innebär att jag får hoppa!!!

_JBA3305_DxO

– Fantastiskt! Nu pekar den i munnen!  YES! Det är fortfarande upp! Yipee!!!

_JBA3237_DxO

– Tro mig om ni vill, men den gjorde en volt! Tjolahopp!

_JBA3042_DxO

– Hamilton! Nosen pekar inte så där bokstavligt. Det kommer inte ut någon tass ur den utan det är nog mer åt det håll den sticker fram så att säga. Förstår du?

_JBA3170_DxO

– Oj, oj, oj, svårt det här att ha koll på vart nosen pekar och gå samtidigt… Nej, nu pekar den ju neråt, förut pekade den ju upp?

_JBA3171_DxO

– Oupps , där smet den iväg uppåt igen…

_JBA3203_DxO

– Huh! Ännu högre upp?

_JBA3059_DxO

– *suck* Det verkade så bra ett tag… skulle kunna ha blivit både lugn och ro här, men nej, nej, nej alltid sabbas det. Liv och rörelse och dumma idéer hela tiden.

_JBA3025_DxO

– Sluta bjäbba Pollux. Jag vet att de vuxit upp och så, men jag tycker de är söta ändå med sina nosar och tungor ♥.

11 tankar på “Nosar och tungor

 1. Hihihi….. Ja det gäller att hålla reda på alla kroppsdelar vart dom pekar. 😉 Inte så lätt alla gånger kanske. Men ni fixar ju det där fint. Bra karl reder sig själv. 😉

  Gilla

 2. Vilka grymma bilder på de ”vilda” bengalningarna! Ni ska se att de snappar nog upp de där ordspråken med! Ni går inte säkra för dessa randiga gossar., när ni minst anar det så slår de till! Kram/Kerstin

  Gilla

  • Haha, ”bengalningarna” var bra! Ja, vi kanske får ge dem några ordspråk att filosofera över. Men vi får välja dem noga. 🙂 Kram på dig Kerstin! Hälsa kissarna från mig och mitt gäng.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.