Äta ute

_JBA2534_DxO

-Vet du vad jag älskar med ”ute” Panthis?

_JBA2503_DxO

– Allt Hammis?

_JBA2532_DxO

– Äta ute! Det är så smaskigt och smakar mycket bättre ute!

– Mmm… Det är trevligt Hammis. Du, jag slår vad om att jag kommer att äta upp min halva först… sen kommer jag till din sida Hammis!

_JBA2530_DxO

– Dra in nosen Panthis för nu tar jag en riktigt stor tugga sen är jag nog snarare över på DIN sida!

_JBA2516_DxO

– Mig skrämmer du inte busbroder! Vänta bara. Ska ta en supertugga så är jag över på din halva!

_JBA2508_DxO

– *Gnarf*, *tugg*,*tugg*,*tugg*

 

_JBA2514_DxO

– Slut! Oavgjort! Supersnabb var han i slutet, han sölade lite i början, men oj, oj, oj vilken hastighet.

_JBA2485_DxO

*suck* så mätt jag blev… och fort gick det också. Vilken tur att det finns så mycket annat kul med ute!

15 tankar på “Äta ute

 1. Härligt för dem att vara ute, så varför inte äta ute också. Aptiten kanske blir större också, när man får vara ute och springa !

  Gilla

  • Jo ibland är den väldigt stor. Jag försöker uppskatta hemma hur mycket som bör gå åt och märker att det är andra mått när de är ute och rör på sig helt klart. 🙂

   Gilla

 2. Vi käkar också ute när vädret tillåter, och så smakar det ju så bra… Men det har vi inte vågat tala om för matte, för då bär hon sig så konstigt åt. En gång råkade vi ta en fågel så att matte hörde och jisses vilken fart det blev på henne. Hon tog den ifrån oss och fräste så vi inte vågade ta tillbaka den. Men hon åt inte upp den, utan satt den i en buske. :O Vi vågade inte gå nära så som hon gick på. Dom är konstiga dom där tvåbenta katterna…..

  Gilla

  • Hamme meddelar att han fick en liten rå köttbit med ben igår och matte ångrade sig och tyckte nog benet såg lite otäckt ut trots allt. Hamme meddelar att det är inte bara matte som kan ta tillbaka mat. Den svävade nog hela två centimeter ovanför tallriken med matte i andra änden innan Hamme blixtsnabbt drog tillbaka den och tittade på matte med en sån blick av intensitet att han fick behålla den under övervakning istället 😀

   Gilla

   • 🙂 Ja vi katter har det inte lätt…… 😉 (men om man tänker efter kan vi nog inte ha det bättre, och det kan nog tolkas som att våra mattar är oerhört rädda om oss, och allt annat levande….;) )

    Gilla

 3. Hihihihi vad myyyysigt…ja visst är det gött att äta ute ibland…..Bäst är det ju om det är gratis oxå.ler….ha en fortsatt underbar sommar…kramis på er alla My

  Gilla

   • Hej …ja på berget börjar det blir lite bättre fart…Gustav har varit lite hängig, han har haft mask och tappat massor av hår men är nu på bättringsvägar….Baskis han kommer in i svalkan lite då och då med fullt av de där otäcka små krypen som har bitit sig fast ordentligt…men men han är så förstående och ställer upp på att bli lite torterad av pincetten som nyps..leer….stackarn…..ja dessa katter…Ha en fortsatt underbar sommar på er allihopa…kram på er My

    Gilla

 4. Gnask…gnask. Trollet Ludenben gned sin mage och sken. Jaja, det är en stund kvar innan herrarna Bengal ser ut som trollet Ludenben. Fast samma rondör som trollet blir nog svårt att toppa. Smaklig måltid svansviftarna!

  Gilla

   • Javisst ja,trollet Ludenben gned sin mage LOG och sken. Det glömde jag visst bort. Skönt att höra att du kan de gamla urkunderna. Ha en trevlig kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.