Inatt jag drömde…

_JBA0019_DxO copy

Vet ni vad jag drömde inatt?

Jo, jag drömde att vi var ute och spelade varandra spratt.

Pollux hade startat en tävling om vem som var bäst.

Det handlade om att likna alla djur t ex anka eller häst.

_JBA1133_DxO copy

Att vanka som en anka

_JBA0593_DxO copy _JBA0636_DxO copy

eller vännen som en apa planka.

_JBA0621_DxO copy

– Ja, jag vet inte Pollux. Var deras hopp verkligen så lika?

– Vet jag inte Hammis. Ska vi ta en fika?

_JBA0163_DxO copy

Han reste sig på två ben och blev en man

och i och med den manövern sa han att han leken vann!

_JBA0847_DxO copy

En man är väl inte svårare att göra än en anka?

Hamme visade genom att ställa sig på två han också, utan att denna gång vanka.

_JBA2321_DxO copy

Varför begränsa sig till en vanlig enkel man ?

när man som jag kan bli självaste superman!

IMG_2673

Jag var säker på en första plats på prispallen

men Pollux bara skakade nekande på skallen.

_JBA0091_DxO copy

– Då vaknade jag med ett ryck ur min dröm.

– Jag sa nått lite elakt till Pollux om att han var lite av en tyrann…

_JBA0072_DxO copy

– Han svarade direkt, så nu är jag allt lite öm.

_JBA7092_DxO copy

– Men det går nog över och det viktigaste är ju ändå att vi har varann!

– Jag tror inte att jag kommit över ditt elaka ord ännu, unge man. En ursäkt behöver jag nog.

– ok Pollux. Förlåt för att du var orättvis i min dröm sa den lille Pantheon och buffade till Pollux kärleksfullt och log.

_JBA7554_DxO copy

De två är nu återigen vänner

och vet nu vikten av att säga vad man känner.

10 tankar på “Inatt jag drömde…

 1. Härligt att kunna drömma, och det viktigaste av allt, att bli vänner igen. 🙂 Vilken superman! Är det Panthis som flyger omkring utan vingar? Precis som vår lille Sixtis. 😉

  Gilla

  • Jajamensan. Panthis är superflygaren här hemma nu när Picasso inte finns längre. Undrar vem som var värst? 🙂 tror Lill-P hoppade högre, fast Pantheon hoppar med en grace som jag inte kan minnas att jag någonsin sett. Hamme kan också flyga, men han flyger inte så ofta 🙂

   Gilla

 2. Gillar bilden av Pollux på två ben ! Det är så härligt att se vilka vänner de är, när man själv har två katter som inte tål varandra !!!!! (tyvärr).

  Gilla

  • Har faktiskt två sådana här också. 🙂 Pixie avskyr Pollux. Det är trist, men det är som det är. De två kommer nog aldrig att ligga i hög. Det har blivit bättre när först Picasso kom in i bilden och sedan nu då bröderna bus, men tilliten saknas och Pixie är misstänksam jämt när Pollux närmar sig och fräser gärna om han kommer för nära. Men det har varit värre så vi lever med det.
   Har det blivit bättre med tiden mellan dina? Kanske lösningen är en till?

   Gilla

   • Den tiden som jag fick ha Bullen Bengtsson i livet (drygt ett år), så gick det bättre. Labisen blev ju kär i honom direkt hon kom till mig. Men som du vet, dog Bullen 12 januari i år. Men i början av september kommer en liten rödhårig kille hit (12 veckor) från katthemmet, därifrån Labisen kom. Alltså en hemlös stackare. Han har en bror också, som jag hoppas att min granne tar. Då kunde de träffas ibland och leka. Jag känner att fyra katter kan bli lite mycket, men backar min granne ur då kanske jag inte ha något val. Det är ju det här med att räcka till för alla, man vill ju något mer än bara ”skaffa” katt. Ja du vet ju, du som aktivera dina katter så mycket. Jag hoppas att det blir lite bättre klimat för Frk Hilda, förhoppningsvis kommer Labis att fokusera mer på kattkillen, och inte bråka så mycket med Frk Hilda.

    Gilla

   • Oj, kommer det en liten röd kisse till dig sååå roligt Eva det kommer att liva upp. Ja, då får vi se om det blir en eller två 🙂 du får berätta mer när han kommer. Jättekul! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.