Historien om Virre

Vi tar ett varv till med Virre då tiden håller på och rinner ut vad gäller Crowdfunding. 🙂 Inga stora belopp behövs, men många små, sprid gärna. 🙂 Detta är en förening av eldsjälar i stort behov av ekonomisk support.

Herrsjökräftans kattblogg

Den 18-åriga katten Ronja bodde i ett hus med ett fyrtiotal andra okastrerade katter. Att vara 18 år i kattvärlden motsvaras av ungefär 92 människoår. Ronja blev dräktig och föreningen 9 liv  ryckte in och bad att få ta över Ronja från ägaren.

Man fick ta över Ronja och hon födde inte mindre än 7 kattungar! Efter detta var stackars Ronja helt slut och orkade inte/vägrade ta hand om sina små svansbarn. Ronja mådde inte bra. En dag gick och sedan åkte man akut in till veterinären med Ronja då något uppenbart var fel. Veterinären gjorde ett kejsarsnitt och man fann ytterligare två små kattungar, döda. De hade börjat ruttna… Ronja kastrerades och öronmärktes och fick gå på antibiotika i tio dagar. Starten för kattungarna blev för tuff och endast LinusMandis och Virre överlevde trots intensiva försök att klara dem alla.

fundedbyme-pic_display

Det här är Virre. Söt va?…

Visa originalinlägg 363 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.