Kom igen matte!

_JBA1546_DxO copy

_JBA1544_DxO copy

– PANTHIS!!! Jag hör nått!

_JBA1581_DxO copy

_JBA1578_DxO copy

– JA HAMMIS! Jag hör jag med! Fort till hallen!!!

_JBA1590_DxO copy

– Matte planerar nått Hammis!!! Tror du?

_JBA1592_DxO copy

– Absolut! In med dig Panthis så vi kommer iväg!!! Äh… var är Pixie och Pollux? PIIIIXIIIIE!

_JBA1556_DxO copy

– ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz…

_JBA1557_DxO copy

-… Vad pågår egentligen… åh, en Panthis som ylar… hm… Pollux? PoooooLLLuuuuXXxx!

_JBA1533_DxO copy

– Va? Bilresa??? Glöm det!

_JBA1553_DxO copy

– Bort matte! Jag syns inte! Jag är ju vit och mitt underlag är vitt!!! Bort!

– Kom ner nu Pollux!

_JBA1555_DxO copy

– Måste vi matte? Du vet hur jag avskyr bilresor?

– Du får vara där tills jag packat ihop storburen sen kommer du att tvingas ner därifrån.

_JBA1576_DxO copy

– Jag protesterar! Finns det inget djurskydd jag kan vända mig till?

– Ledsen Pollux! Då får du vända dig till Länsstyrelsen och där har du nog inte mycket hjälp att få är jag rädd!  För de, tycker jag, verkar inte ha något som helst fokus på hur ni djur mår… alls.  Katter i nöd ska vi inte tala om. De förespråkar avlivning hellre än hjälp, så där skulle jag vara tyst om jag var du.

_JBA1604_DxO copy

– Men matte…  dra ner Pollux nu så åker vi… fast du var ju inte klar alls… Vi hjälper till. Hur fäller man ihop den här nu då?

– Inte med två bengaler i den i alla fall ♥. Sötnosar, flytta på er.

_JBA1589_DxO copy

– Kom igen nu då Pollux!!!Resan är ju bara resan. MÅLET är det viktiga!

– Jo, vi kom iväg till sist…

_JBA1653_DxO copy

– och visst var det som Hamme sa Pollux! Det HÄR är målet! Tjoooohooo!

_JBA1664_DxO copy

– Vänta på mig Panthis!

_JBA1361_DxO-2 copy

– Här väntas inte ett ögonblick Hamme! Tiiiiitta på mig! Jag flyyyyygeeer!

_JBA1647_DxO copy

– Ooouppps! Gjorde jag inte alls…

_JBA1687_DxO copy

– Jag? Jag bara njuuuter!

_JBA0759_DxO copy

– Hehehe! Ni har ju rätt grabbar. Det HÄR var kul!

_JBA1673_DxO copy

– Du Hammis? Vi nämner inte för Polle att vi säkert tar bilen hem igen va?

– Inte ett ljud Panthis!

9 tankar på “Kom igen matte!

 1. Hihihihi såååå underbart med de busiga små killarna som försöker att få med de andra… leer….Underbart liv när de väl kommit fram..Hoppas att det blir många många fler goa underbara stunder med bus och lek för er alla…kram på er och ha en underbar sommar My

  Gilla

  • Ja, jag hoppas också att det blir många turer i sommar för de behöver det verkligen. De VILL UT nu allihopa. Synd om dem att vara inne i lägenhet. Längtar till hus på landet med stor fin utegård till dem. 🙂 Hoppas ni har det bra på berget allihopa. Kram!

   Gilla

 2. Ja, det var värst vad ”småkillarna” var ivriga att komma iväg ! Härligt för dem alla att komma ut och springa av sig.

  Gilla

  • SMåkillarna är ALLTID redo för nya äventyr och de hoppar väldigt gärna in i burar. De gillar inte bilresan, men det har blivit bättre. 😉 Ett tag hade vi fyra katter som uttryckte missnöje och det var inget litet missnöje. Tänkte att folk som pratar i mobiltelefon är ett litet problem mot de som har fyra vrålande katter i bilen. Där har vi en trafikfara 😀 Men som sagt nu har alla lugnat ner sig och 3 är nästan helt tysta och den 4:e pratar lite.

   Gilla

 3. Hehe ser ut som Panthis leviterar och går ner för landning. Kul att få se lite bilder hur det går till innan ni dyker upp hos oss:)

  Gilla

  • haha, jo du, då är det riktigt full fart här hemma. När vi tar fram burarna blir bengalerna så uppspelta så de vet inte vart de ska ta vägen. Sen är det halsbanden, nästa fantastiskt spännande fas och sen är det insamling av prylar och katter och sen svisch iväg till er 🙂

   Gilla

 4. 😀
  Ja, det hade blivit lite svårare om jag fått en färg till som jag ville. Låg och lurpassade. De hade fyra färger. Den jag inte fick var grön. Då hade det i så fall varit enligt:
  Rosa – ja, jag vet att jag är tjejig, men Pixie förståss
  Blå – Pollux för de blå ögonen
  Gul – Pantheon (för att hans ögon är gulare än Hammis)
  Grön – För Hamme är magiskt i grönt (just pga ögonen)
  Hur ofta tror du jag får in rätt katt i rätt bur?
  Korrekt… sällan! 😀 Bengalerna går in självmant och Pixie och Pollux får man ”hälla” i. Bengalerna verkar ha en förkärlek för rosa. 🙂

  Gilla

 5. Åh, najs najs!!
  Spänning o förväntan o hopp o flyg…iii…ooo…auuuaa…hela dagen lång…så kul!!!
  Riktigt coolt med en bur i vardera färg…undrar vilken som tillhör vilken katt? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.