En liten semestervers

_JBA0660_DxO copy

_JBA0047_DxO copy

Pollux och Pixie på olika håll vilar…

Bröderna Bus däremot de ilar…

_JBA9923_DxO copy

– Gör vi inte alls matte! Ska du rimma så testa ”utanför kör bilar” istället, för här inne sover vi.

– Äh… ok…. jag börjar om.

_JBA9945_DxO copy

– Tycker jag matte, för rätt ska vara rätt!

”Kissarna inomhus vilar,

Utanför åker det bilar…”

_JBA9921_DxO copy

– Behöver du hjälp matte? För det där låter som ett litet fiasko som är på gång tycker jag!

– Ja, jag behöver hjälp. Jag kommer inte på nått mer… och det är ju lite lamt, det medges…

_JBA9985_DxO copy

– ”Min säng är alltför hård och jag drömmer om vår utegård?”

– Nej, nej Hamme, det ska vara trevligt.

_JBA9940_DxO copy

”Vi har inga vilda fester men däremot har vi semester”

– Panthis… vi har väl aldrig vilda fester?

cropped-jba7610_dxo-copy.jpg

– Var det inte det jag sa?

_JBA9993_DxO copy

”Undrar hur vi ska orka…

-…att vänta på slutet på mattes idétorka?”

cropped-jba9587_dxo-copy.jpg

– ”Snipp, snapp slut… jag vet vilka fyra som efter denna långa vers…fortfarande längtar ut!”

4 tankar på “En liten semestervers

 1. Fyra katter som på varsitt håll vilar
  Inget bus och ingen som snabbt förbi ilar
  Eller är det så att jag har fel?!
  Någon som är redo för lek och kel? 😉

  Gilla

 2. Kul rim…kom att tänka på Gubben Petter som bodde i en stuga med fyra getter. Borde kunna gå att byta ut getterna mot katter. Och Gubben Petter uppenbarligen måste bytas ut. Låt se… I ett hus i Beckershov bodde fyra katter och … nej…I ett hus i röda stan bodde fyra katter och en klan. En svan. Om ni skaffar en svan så kan jag komma vidare känner jag. Undrar vad kissarna skulle tycka om det?

  Gilla

  • Hahahaha! Tyvärr brorsan. Du får nog stranda där… eller också kanske vi kan komma på ett sätt att komma vidare utan just en svan… vad sägs om …fyra katter, en riktig klan? Så slipper vi att skaffa en svan! 😀 För övrigt var det en jättekul idé. Gjorde den när jag hade tre katter, men nu har jag ju fyra precis som Petter fast katter. Vänta tills jag kommer ut på landet. Då kan jag skaffa en get och så har jag mina fyra katter. Då blir jag en bakvänd Petter. 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.