I Fablernas värld

_JBA1129_DxO copy

– Ja men hej på er! Medan Panthis ligger och slappar tänkte jag visa hur livet som groda måste vara.

_JBA1251_DxO copy

* BOINK*, *BOINK*, *BOINK*

– Ja gott folk, roligare än så har man det nog inte som groda (fast det var rätt roligt) Vi prövar ett annat djur, människan. De har nått kul för sig som de kallar dans.

_JBA1329_DxO copy

– 1-2-3, 1-2-3 tam-tam-tam-tam, Puh! Riktigt jobbigt att veta vart man ska hålla svansen. Det har ni inte tänkt på människor!

_JBA1133_DxO copy

– Men Hammis! Vad gör du för nått?

– Jag dansar Panthis!

– Jag vill också dansa Hammis! Jag vet Hammis! Titta hit!!!

_JBA1175_DxO copy

– Armar uppåt sträck…

_JBA1177_DxO copy

– … och ramla in i närmsta häck!

_JBA0722_DxO copy

– Tja vad ska man säga:

”Att leka människa och dansa…

springa runt och fånigt  svansa…

tar hastigt stopp…

När någon gjort ett högt och vingligt hopp!”

_JBA0711_DxO copy

– Simma lugnt!

12 tankar på “I Fablernas värld

  • Lille Hamme, han är en så rar katt. Han har ett lite trumpet utseende kan jag tycka, men ack så fel. Han är bara kärlek den lille. Varje morgon nu väcker han mig med ett ”BUÄÄH”-ljud och det kanske låter hemskt när man ser det så här på skrift, men sanningen är att det är uttalat på det absolut finaste kattspråket, fullt av kärlek i ögonen mysjamar han blinkande till mig. Jag drar till mig favoritfilten i sömnen och den lille lägger sig hos mig och trampar och spinner tills vi båda somnar om. Varje natt somnar jag med Pollux vid fotänden och Pixie vid axeln.När jag vaknar på morgonen ligger både Hamilton och Pantheon vid fotänden och Pixie och Pollux brukar jag hitta i sovställningen. Det är bara jag och mannen som sover hela natten i sängen, de övriga går i skift 😉

   Gilla

   • Det där låter ungefär som det brukar vara hos oss. 😉 Torsten brukar ligga på min rygg någon gång under natten och Sixten och Frasse brukar komma, om inte förr så på morgon kvisten. Sixten trampar och tvättar mig i ansiktet och sen lägger han sig antingen hos mig eller husse på armen. 🙂 ❤ På landet kan jag ha alla tre katterna hos mig i sängen. Och det är konstigt att dom som är så små kan ta en sådan plats. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.