En solkatts rädsla

_JBA9848_DxO copy

– Jag är rädd Hammis…

_JBA9857_DxO copy

– Va? Rädd?

_JBA9853_DxO copy

– Här finns inget att vara rädd för utom rädslan själv som jag brukar säga! Så det så! Jag är inte rädd för nått och det är ju inte du heller brorsan.

_JBA9843_DxO copy - Kopia

– Vad? Jo, är jag visst. Det har flyttat in något där inne, hemsk är den, Hammis!

_JBA9500

– Vad bluddrar du om? Det finns ju INGET farligt där inne har jag ju sagt. Har du fått rabies Panthis eller någon liten bassilusk kanske?

_JBA9845_DxO copy

– Rabies? Nej vet du vad Hammis! Då hänger tungan utanför och man dräglar och en massa annat… tror jag. Jag är bara rädd för grejen där inne ju!

– Vänta, så ska jag visa dig. Kom med!

_JBA9876_DxO copy

– Där är den! Superläskig! Den fräser åt mig!

_JBA9879_DxO copy

– Ställer mig bakom dess mun så jag inte får nått otäckt fräs på mig. kuuuuslig grej och arg!

_JBA9515_DxO copy

– Sluta fåna dig Panthis och kom ut i solen! Det där är husses rengöringsluft till kameran. Den fräser inte den sprutar luft…

_JBA9792_DxO copy

– Han var inte så fånig Pixie. Jag sprutar också luft när jag fräser, skulle inte vara hälften så effektfullt om man inte sprutade lite luft när man fräser faktiskt! Så jag förstår dig Panthis, visst lät det som den fräste. Men nu vet vi att den inte var riktig så kom nu så myser vi i solen istället.

_JBA9823_DxO copy

– Jag kanske skulle ha frågat Pixie direkt istället för att vara orolig… Känner mig lite fånig faktiskt.

_JBA9846_DxO copy

– Nåja, skönt att den inte var farlig. 🙂 Oj vad det prasslar på balkongen under, undrar om de är farliga?

8 tankar på “En solkatts rädsla

  • Bröderna bus har en förmåga att skrämma varandra också men det får nog bli någon framtida blogg. Ser fantastiskt kul ut när den första bara stelnar och stirrar vilt på den andre som han är övertygad om att det är en främling som smugit in. 🙂 Att det blir en kedjeeffekt är förstås oundvikligt. Brukar ta ett tag innan de känner igen varandra och alla tjocksvansar lagt sig. 🙂

   Gilla

 1. hahahhahahahahah sååååååå underbar blogg bilder text jaaa allt ja dessa små missar…man vet aldrig vad som händer när de är med…leeer…må gott och tack för en fin blogg och mycke underhållning…må gott kram på er alla My

  Gilla

 2. Aha…svansmåns in action. Påminner lite om historien om Alladin och Anden i lampan. Vem vet; gnider man nosen mot sprayflaskan kanske det hoppar ut en stor arg katt. Haha! Fina bilder på svansviftarna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.