Någon annans minne?

Denna blogg blir från matte. Jo, jag var som sagt på kurs förra veckan och då kom Erika på besök och lekte med katterna ihop med lill-husse som var kattvakt.

Efter några dagar kom denna jättefina teckning som jag fått Eriks tillåtelse att lägga ut. Jag hoppas Erika inte har något emot det. 🙂

_JBA9526

Jag tycker den är fantastiskt fin och jag blev alldeles varm inombords och glad att Erika mindes Picasso. Han är också den ende i samlingen som fått en pratbubbla. ”Jag älskar fisk”. OJ! Jag var tvungen att tänka till ordentligt, gjorde han det? Ja, det gjorde han. Hon har rätt. Det är bengalerna som inte gillat fisk. Picasso älskade fisk. Fy så fort man glömmer. Undrar varför hon skrev det om det var så att sist hon var hemma hos oss hade vi Picasso och han stod och åt fisk? Eller också är det bara något hon skrev för hon tyckte han skulle säga något. 🙂 Vet inte vilket.  Jag skulle vilja ta del av hennes minne av honom eftersom jag själv glömmer.

Jag saknar honom fortfarande men minns honom med glädje och med visst vemod, men detaljerna börjar försvinna och smälta ihop med Hamilton som är så lik!  men jag gillar verkligen att han var med på bilden. Lägg gärna också märke till att hon lagt märke till skillnaden mellan Pantheon och Hamilton och ritat Hamilton vackert röd. Tack Erika för en jättefin bild! Hoppas Erik berättar för dig hur uppskattad den blev! 🙂

Eva

8 tankar på “Någon annans minne?

  1. Instämmer med förre talare. Det var kul att hon mindes den livlige krabaten Picasso. Han var ju något alldeles extra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.