Skitkul matte!

_JBA9381

– Ja, säga vad man vill, men matte är rätt så barnslig i alla fall. Hon var på kurs i Stockholm och passerade Buttricks.

_JBA9382

– Ja, så mycket ”passerade” var det nog inte för hon kom hem med nått alldeles gräsligt äckligt! En… tja… hm… hur ska jag säga. Den liknade nog mer nått som Hamilton skulle ha gjort än jag i alla fall! En … riktigt äcklig korv och inte av den ätbara typen. Ni förstår va?

_JBA9383

– När husse inte tittade hamnade det på hans sida i sänghalvan och himmel så pinsamt det blev för Hamilton var övertygad om att någon i familjen hade gjort ett fruktansvärt misstag hehe!

_JBA9409

– Jag tänkte att kanske brorsan… av misstag förståss,  hade… tja och där låg den som någon typ av bevis mitt på sängen! Huh!  Pinsamt jag försökte gömma den!

_JBA9391

– hihi, gick väl så där får man säga och matte försvarade den och sa att den inte alls var till för kissar utan för husse, konstigt!

_JBA7153_DxO copy

– Va? Trodde du jag hade gjort den? I sängen??? Jag som ALLTID använder lådan. Jag har aldrig någonsin, hur kunde du tro att JAG…?

_JBA9406

– Fast… Jag har nått att bekänna Hammis, jag trodde nog att det kanske var din… så jag försökte nog att gömma den jag med… men då lekte matte ut oss från sovrummet och in i ett annat rum, minns du?

nos mot nos

* I kör* – Förlåt brorsan förstår nu att DU aldrig skulle göra någon korv i sängen!

_JBA7557_DxO copy

– Ja och så kom husse och också han trodde att någon i familjen var skyldig och han misstänkte ju inte heller matte, undrar om man ska kontra med ett eget skämt i sängen och undrar om inte matte skulle bli misstänkt då hihi?

Önskemål har framkommit om hur den ser ut… Tja här är den… avgör själva. 😉

_JBA9563_DxO copy

6 tankar på “Skitkul matte!

    • Nej, visst är det kul? Jag trodde som du att de gick mer eller mindre uteslutande på lukt, men det gör de inte. Utseendet störde dem massor och att den låg i sängen!!! pinsamt var det såg jag och obehagligt. 🙂

      Gilla

  1. Haha, Lovar att komplettera bloggen efter helgen. Den är på turne’ :D. Den ska spela ett spratt till i helgen om den överlever lovar jag att ta in bild. Ser otroligt äcklig ut. Jag bara varnar lite 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.