Återseendet

Ja, vi börjar i fel ände! 🙂 Vi har varit bortresta på semester i två härliga långa veckor, men saknaden till kissarna har varit svår. De har dock bott på landet på pensionat hos Ewelina och Gisela och mått prima. Om ni läser detta. Tusen tack för det fina omhändertagandet!

_JBA9352_DxO copy

– Känslan att få se sina kissar när man inte sett dem på två veckor och hålla i dem är fantastisk och rörande och ren lycka! Vi har rest i närmare ett dygn och är bara hemma och lämnar väskorna sedan åkte vi och hämtade dem!

_JBA9353_DxO copy

– Älskade underbara katter! Nu kommer vi och vänder upp och ner på er vardag igen. Men nu ska vi hem!

_JBA9358_DxO copy

– Hem säger du matte, men det här då. Vi har ju inte hunnit visa er det här! Ute! Jättemysigt under tassarna. Kan vi ta hem det?

– Nej älskade Panthis, det kan vi nog inte. Men vi hittar på nått så ni inte blir helt utan ”ute” hemma heller.

_JBA9346_DxO copy

Lilla underbara Pixie som lärde sig snabbast hur en kattlucka fungerade. Sedan lärde sig de andra genom att säkert undrade vart hon försvann. Bröderna Bus sprang in och ut sa Ewelina och Gisela och kissarna hade en liten två rummare  inomhus som de förflyttade sig mellan allihopa, sedan hade de en tvårummare utomhus. De föredrog att hålla ihop. Sötnosar!

_JBA9371_DxO copy

– Bröderna Bus fick gå på inspektion i kattpensionatet och inspektera och hälsa på de andra katterna som bodde där genom att nosa in i andra burar, spännande! 😀 Kattpensionatet hade en söt hund också som heter Nemo som kissarna tyckte var spännande. Vi missade att ta bild på honom. En riktig raring!

_JBA9375_DxO copy

2 uteburar med markkontakt. Åh så spännande!

_JBA9360_DxO copy

Men efter den lite jobbiga hemresan i bil så var vi äntligen hemma igen allihopa och åh så mysigt det var att få somna med kissar igen. Kissarna har snabbt aklimatiserat sig och myser nu hemma. Jo, vi var på Seychellerna på semester och där har jag en del att berätta från senare. Men just nu myser jag med bengaler i knät och Pixie och Pollux inom synhåll åh vad det är skönt att vara hemma och ha dem hos sig igen!

 

Vi länkar till det trevliga kattpensionatet Uvsta kattpensionat

Vi är tillbaka! 🙂

8 tankar på “Återseendet

 1. Hej välkommen tilbaks…och vad roligt att missarna har trivts oxå på sin lite udda semester…det är ju inte alltid som de trivs bort..Så det måste kännas extra skönt att komma hem och veta att allt gått bra….Har varit inne och kollat hur fint ni har bott och den lilla missen ni fick kontakt med …så söt han var….Borta bra men hemma bäst men men synd att man inte kan ta med sig lite av värmen hem ..hihihi kram My

  Gilla

 2. Katterna verkar också ha mått prima under dom här två veckorna. 🙂 Härligt!! Förstår att det var ett kärt återseende när ni hämtade dom. Borta bra men hemma bäst. 😉 🙂 🙂

  Gilla

  • Ja då katterna har mått bra, men de var väldigt ”mammiga” när de kom hem. Svansade efter mig överallt och blev oroliga när jag lämnade hemmet. Nu börjar de landa mera, skönt att det kom en helg så snabbt. Kram!

   Gilla

 3. TACK! 😀 Jag har saknat dig också! Blev lite avskuret då vi aldrig kopplade upp oss mot internet denna gång. Men vi har slappat och vilat och det är skönt! Ja Pixie vill nog säkert ha kattlucka, men vi får vänta tills vi kommit ner några våningar och flyttat ut i hus igen i så fall 🙂 Då vill jag för övrigt ha en jättekattgård! Något att drömma om! Kram vännen min!!!

  Gilla

 4. ÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vääääääääääääääääääälkommen heeeeeeeeeeeem!!!!!!
  Vi har saknat er i massor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Så fint katterna hade det…..kattlucka ujuj det är nåt som jag kan tänka mig att Pixie gärna vill ha hemma med.

  Gilla

 5. Borta bra men hemma bäst! Vilka bra stora burar dom kunde vara i, fast det kunde kanske ha varit lite varmare ute förstås. Bra att ha päls på sig. Burr!

  Gilla

  • Ja det var ett jättefint pensionat så de har haft det jättebra. Men åh så skönt det var att få hem dem och mysa med dem. Något vi uppskattar allihopa. Vi har gjort en katthög här hemma idag. 😀 Syns snart! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.