Pixies tränartips

_JBA6470_DxO copy

– Yo(!), gott folk! Jo, min lilla hörna har visst rymt iväg någonstans. Den skulle ju vara med jämt, men hm, den blev trött och gick i ide. Så nu tar vi fart igen och jag får en alldeles egen blogg istället, utan prickiga inslag.

_JBA6496_DxO copy

– Jo, om någon undrar över varför vi uppdaterat lite dåligt på sistone så har vi haft en sladdkris. Ungarna i hemmet är i sladdåldern, hoho, den minns man… särskilt när Picasso var i den, inte en sladd i huset fick vara ifred. Sladdskydd överallt! Nu är de tillbaka och de prickiga bröderna är skyddade. Skönt! Ja, alltså sladdskydden sitter på sladdarna och inte på bröderna även om det lät så hihi.

– Ja och då var alltså någon småsmaskade på sladden till vår lilla mediaserver där vi lagrar alla bilder så den gick av! På ett för bröderna bus ofarligt ställe som tur var. Men nu är allt tillbaka och vi också och sladdskydden likaså. Så tillbaka till min träning. Här kommer lite tips från en kattjej:

_JBA6463_DxO copy

– Eftersom vädret varit lite varierande så tränar jag inne, numera utan personlig tränare. ”give me five”

_JBA6479_DxO copy

– morgonboxningen, där man får tänka på tassarbetet så man håller positionerna.

_JBA6473_DxO copy

– Man får inte glömma bort glädjen i träningen för då tappar man lätt sugen, känner man ingen glädje direkt får man simulera och låtsas. Då innan man vet ordet av kommer den. Yipee!

_JBA6600 copy

– Uj, uj, uj, snart är det invägning, undrar om mina tips och råd är bra. Vänta och testa dem ett par dagar hörrni ifall jag inte har gått ner. Hjälp mig och hålla tassarna.

*kurr* från Pixie

14 tankar på “Pixies tränartips

 1. Bra jobbat Pixie!! Jag vet precis hur det är och det är inte lätt minsann att gå ner i vikt. Och överallt hör man matpåsar som prasslar och torrfoder som hälls upp. (tror man) Men håll ut. Det hjälper! Du fixar det galant. 🙂 Din vän Tostis

  Gilla

 2. Så duktig du är Pixie, hoppas nu det ger resultat. Det är något för Tusse, han börjar bli lite överviktig. Härliga bilder på sötnosen. Kram!

  Gilla

 3. Det är inte lätt att banta, och orättvist är det också. En del är bara smala och lagom, utan att behöva göra något. Du verkar ju ha viljan i alla fall, fortsätt att kämpa !!!

  Gilla

  • Vi kämpar på och hoppas det ger resultat. Hon är mycket mera lekfull nu i alla fall och kastar sig mellan Hammis och Panthis med full fart. Sen tappar hon energin lite fortare än de och ligger och flaxar med tassarna i luften och magen i vädret. Men det är ju viss motion det också :). Ha en trevlig kväll och tack för kommentaren!

   Gilla

  • Ja, hon har nog ett litet lugn över sig lilla Pixie. Jag säger alltid lilla om henne hon är en liten katt för mig trots att hon är lite överviktig. Så söt och nätt. 🙂 Kram till dig och dina söta tjejer. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.