Nu är vi på G igen!

_JBA5851_DxO copy

-Mphfffff!

_JBA5852_DxO copy

-Ah, där är ni! Har ni saknat oss? Vi har mest sovit i en vecka ska ni veta! Huh vad här har sovits!

_JBA5848_DxO copy

– Ja det har varit SÅ synd om oss! Vi har nämligen varit sjuka!!! Ja… usch, usch, usch, och aj, aj, aj! *snyft*

_JBA5802_DxO copy

– Äh Panthis det är ju inte VI som varit sjuka. Det är ju matte som varit sjuk!

_JBA5858_DxO copy

– Hysch Hammis, de kan väl få tycka LITE synd om oss också. Det har varit så mycket fokus på matte hela veckan! Jag vill få lite uppmärksamhet nu!

– Men ni grabbar, det har ju inte gått någon direkt nöd på er ändå trots att jag inte varit där för det har ju hänt en hel del kul ändå den här veckan eller hur?

_JBA5748_DxO copy

– VADDÅ?

– Minns ni inte grabbar? Det kom ju godis på posten, ett prova-på paket från Smarties, de har nått erbjudande på FB nu. Det gillade ni vet jag, och så kom ju nya klätterställningen som husse var jättesnäll och satte upp så den har ni haft kul i. Den får vi visa senare när ni flänger i.

– JA! Den är kul! Jo just det glöm inte att kika in på våra kusiner. De är jättesöta. 🙂 Det är mammas syster, Fantasia som har fått tvillingar. Titta HÄR!

_JBA5740_DxO copy

– Ja, oj vad mycket vi har att prata om. Pixie har bett att få komma igen senare med sin hörna för nu blev det så plötsligt och hon var inte förberedd alls. En vecka… ja… tjejer hur mycket tid behöver de egentligen??? En ny svansmätning är på gång. Vi har ju vuxit massor och då är den stora frågan har våra svansar vuxit??? Vad tror ni? Har Pollux fortfarande längst svans i familjen? *da da da da* sssspännande fortsättning följer gott folk!

*Fjurr* och *Fnurr*

_JBA5752_DxO copy

– … Hallå! Jag vill oxå ha en egen hörna, jag kan nöja mig med en liten kant…

 

12 tankar på “Nu är vi på G igen!

 1. Hej Eva, har också varit sjuk i en vecka, men är nu piggare. Jag skriver med sorg i hjärtat, Bullen Bengtsson (min hittekatt) fick avsluta sitt liv den 12 jan kl 12.03. Det kom plötsligt på natten, troligtvis en propp sa veterinären. Se gärna ”katthimlen” i Hemmetsjournal. Det är tomt- väldigt tomt ! Ja, du vet ju hur det känns !
  Skönt att du också är piggare !

  Gilla

 2. Skönt att matte är på G igen. Jag själv var sjuk efter jul vilket katterna tyckte var rätt så kul. Ett helt gäng katter passade på att ligga i sängen med mig. Kusinerna här växer så det knakar. Tack för länken.
  Kram

  Gilla

  • Hahaha, ja, precis så här också. Men det är mysigt med kissar i sängen tycker jag. Förstår att de växer massor sötnosarna, tycker det är så kul när du lägger upp bilder på dem. De är verkligen jättefina. 🙂 Kram

   Gilla

 3. Skönt att du är på benen igen så vi får veta vad de små liven har för sej, det är mycke bus verkar det som o visst har vi saknat er. Du Pollux tycker du ska ha mer än en liten kant, hi hi. Ha det gott, kram!

  Gilla

  • Pollux myser och kommer nog alldeles säkert att ha mer än en kant ;). Pixie vill ha varmare väder hon gillar inte snö. Tråkigt vi som hade kommit så långt med hennes motionerande, sen tog sjukdom och snö och satte stopp för det. Blä. Stackars tjejen. Men, vi får ta nya tag. Ja tack, det är skönt att vara på benen igen. :). Kram på er och hälsa Tusse!

   Gilla

 4. Jaaaa skönt att det är över nu..Det är nog mångas tvåbenta som är sjuka nu i både det ena och det andra…Hmm..jag har oxå legat i det ena men men det är ju tur att det går över….Men ni verkar ju ha haft det kul och busigt undertiden…men jag förstår att ni saknar matte fullt frisk så hon kan vara med….Busa på nu och njut av det nya…kram på er alla My

  Gilla

  • Kraften är inte riktigt tillbaka så så där väldans mycket bus bistår jag inte med, men som tur är så finns det andra som sköter den delen hihi. Jasså du har också varit sjuk, låter inget bra alls. Mycket som går nu verkar det som, Jag klarade av två olika sjukdomar under min vecka, hoppas att jag får vara frisk ett tag nu. Hoppas ni också mår bra. Kram!

   Gilla

 5. Härligt att ”sekreteraren” är frisk igen så att vi kan få lite uppdatering på vad ni har för er. 🙂 Men det verkar som att ni har haft en fin vecka trots allt. Och inget ont som inte har något gott med sig. Förstår att det varit ganska mysigt att fått ha matte hemma hela dagarna och rå om och ”pyssla” om henne lite extra. 😉 Kram från sune13 gänget!!

  Gilla

  • Det har slappats rätt så mycket från de fyrbentas håll också kan jag meddela det är inte bara jag som sovit mycket. Tror nästan jag har haft åtminstone en katt i sängen under hela sjukvistelsen. De är fantastiska medicinmän 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.