Små tofflor och en Pix i natten

Va, syns jag?

– Vet du vad Panthis… Vi har fått mockasiner!!! Yipeee!!!

_JBA8855

– Åh så roligt jag ÄLSKAR mockasiner Hammis!!!

_JBA5739_DxO copy

– KUsiner inte MOCKAsiner Hammis och Panthis!!!

_JBA5748_DxO copy

– Jaha, jättesöta är de i alla fall, matte har visat! Det är alltså moster som har fått tvillingar, en pojke och en flicka! De föddes den 1:e januari och NU förstår vi vad vi firade då!!! Undrar om det var lika mycket fyrverkerier när vi föddes? Jättefina lyktor som släpptes iväg. Vilket engagemang för vår släkt!!! Jättespännande tyckte vi att nyår var, men Pollux var inte lika road. Han låg under en kudde och Pixie sov, men VI firade.

_JBA9323

– Stort grattis från oss!!! Vi länkar när det kommer bilder på dem. Så ni får se dem också!

Pixies hörna

-Jaha gott folk! Här kämpar man med hektona! Låter inte så farligt när man säger hekton eller hur hihi. Fast det är några stycken och egentligen är jag en väldigt liten nätt katt säger matte. Vi ska tillbaka dit säger hon bestämt och innebär det att vi går ut så är jag med på det.

IMG_2518[1]

– Idag fick matte också kämpa på hon också och bära mig en hel del för vi gick visst ut lite för tidigt, mycket hundar, bilar och människor och cyklar och det var lite otäckt. Vi var båda trötta när vi kom hem, men det var inte bröderna bus…

*kurr* Pixie

8 tankar på “Små tofflor och en Pix i natten

 1. Hihihi… mockasiner. Hahaha… och så bilden på två förrvirrade bröder Bus. 😉 Underbart!!! Det är inte så vanligt med fyrverkerier på våren när ni föddes, men rislyckor kanske sändes upp vid mörkrets inbrott. 😉

  Vad modiga ni är du och matte, Pixie. Tur att du fick din röda fina sele så att ni kan hålla koll på varandra. 😉

  Gilla

  • Rislyktor tycker bröderna är helt ok. Gärna sjuttiotolv stycken säger Pantheon fundersamt. Sjuttiotretton ska det vara förståss svarar Hamilton och ser lite viktig ut. Ja, ja, matte tänker sig nog mer smaskens i alla fall för vart får man tag i sjuttiotretton lyktor??? 😉

   Gilla

  • Hihi, bröderna bus har enats om lyktor för de tycker nog inte Polle är SÅ skrämmande säger de uppmuntrande till honom. Han svarar med ett ”bah” och gömmer sig under kuddarna i soffan för han har inte riktigt koll på när de fyller… Tja, vi får väl se, vi kanske firar med nått smask istället 😀

   Gilla

 2. De är då för söta, mockasiner ha ha det är inte lätt att hålla reda på alla ord. Pixie kämpar på med sin vikt, tycker hon ser lagom ut, men det är ju aldrig fel med lite motion.

  Gilla

  • hihi, nej det är svårt med ord hihi. Pixie är kraftigare än vad som syns på bilderna. Väljer att inte fota henne ur vissa vinklar. Vill inte hänga ut henne ;). Men hon kämpar på bra och har fått upp konditionen när vi är ute. Så förhoppningsvis går det åt rätt håll. Men det får vi se vid nästa invägning och då får vi ev. göra några justeringar om det inte visar åt rätt håll :). Vi tar det väldigt lugnt med det här att gå ner i vikt. 🙂

   Gilla

 3. hihi, ja tänk så dumt det kan bli. 😉 Pix och jag har precis kommit in efter en liten promenad, men idag blev det bara runt de närmaste husen här. Det regnar här! 😦

  Gilla

 4. Kusiner inte mockasiner! Asflabb!!!!! Jag knäcker mig!!!
  O så bilden på det…2 helt förvirrade grabbar hahaha.

  Jajamensan Pix du är sååå duktig, trots hemska bilar o annat som kan vara farligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.