Pollux misstag

_JBA5834_DxO copy

– Jaha, här sitter man alltså och spejar ut över rummet och denna gång…

_JBA5739_DxO copy

– NEJ! Protesterar bestämt!!! NEJ! NEJ! NEJ! ”Man” sitter inte alls… och man berättar inte om nått fånigt nytt heller. Det är min tur! MIN! MIN! MIN!!!

_JBA5828_DxO copy

– Ta och lugna ner dig Pollux! Jag hade precis tänkt att lämna över ordet till dig. Men du gav mig aldrig en chans…

_JBA5752_DxO copy

– Jag KAN ha överreagerat en smula… Men jag lovar att kompensera det Panthis. Jag tänkte faktiskt berätta om ett annat litet misstag jag gjorde för ett tag sen… Jo gott folk… det var en gång en väldigt vacker vit kisse som skulle sova middag.

_JBA4557_DxO copy

– Plötsligt när han öppnade ögonen såg han något leopardfärgat. Det fanns två leopardfärgade katter i huset och den rödaste av dem var en liten bråkstake och för ett ögonblick slog den vites… hm… dåliga färgseende till och han såg rött! Men innan han hann att försvara sig så…

_JBA5723_DxO copy

– … insåg han att det inte var den rödfärgade leoparden som attackerat utan den beiga snälla.

_JBA5730_DxO copy

– Sicken löjlig saga…

_JBA5729_DxO copy

– Den vackre vite somnade om och nästa gång han öppnade ögonen…

_JBA5719_DxO copy

– … var det…

– Tyst Pollux du svamlar! Den röde leopardfärgade är jättesnäll! Han bara råkar vara lite busig ibland så det så! *Grrrrr*

_JBA5718_DxO copy

– Ja, *suck* så är det nog! Pixie? Har du några ord för våra läsare?

Pixies hörna:

_JBA5832_DxO copy

– Du är inte den ende som haft en liten brottningsmatch med Hamilton idag Pollux!

– Men Pixie du vet ju att jag bara hjälper till och håller dig i form. Jag är din PT kan man säga, personlige tränare alltså!

_JBA5830_DxO copy

-… och det… är jättebra att du får mig att röra på mig lite under dagen också för nu, när det är kväll då har husse och matte lovat att vi ska ut och gå så jag har tagit plats vid dörren och väntar på min promenad.

_JBA5825_DxO copy

– Tjingeling på er så länge!

8 tankar på “Pollux misstag

 1. Tjingeling på er!! Viken söt PT du har Pixie. Antar att träningen går som en dans, och härliga kvällspromenader också. Antar att du är den stiligaste katten i hela området med din lilla röda. 😉 Och visst är det ganska roligt (och mysigt) med Bengal sälskap trots allt?! Antar att det inte finns en tråkig stund hos er. 🙂 Kram till er alla från Eva

  Gilla

  • Ja nu är det så vill Pixie bara meddela att hon är ute när det är så mörkt så det är nog tyvärr ingen som ser hennes fina sele. Fast igår när vi tog en långpromenad med henne mötte vi en kopplad hund och då var hon nog lite glad att hon inte var så synlig. Hon satte sig bakom ett träd (och jag och husse kom med per automatik eftersom vi var i andra änden av kopplet) och tittade fram tills den passerat. Som katt kommer man undan med sånt. Vi människor däremot försökte bete oss så normalt som möjligt där bakom trädet så ingen skulle bli rädd… 😀

   Gilla

 2. Hamilton ställer gärna upp och är PT hos er också, fast ni får nog komma hit då för här behövs han det lille buset och vi skulle sakna honom alldeles förfärligt. Fast jag tror ni har en liten PT hos er också, kanske t o m två? 😉

  Gilla

 3. Kära nån! Undrar om det finns små glasögon för Pollux, han kanske behöver det, hihi. Katter blir kanske också långsynta med åren. Och lilla Pixie, inte är du väl så tung så att du behöver banta? Det var intressant med statistiken, har ni så många beundrare från Amerika och Åland?

  Gilla

  • Jasså du har läst statistiken? Ja, jag vet inte om de är så många men de är lite lustigt utspridda i alla fall. Har haft några besök från Estland också tror jag det var, men det var nog någon som surfade in fel. Det är inte bara Pollux som ser fel. Det roligaste är när bengalerna råkar skrämma varandra. Det händer då och då att de plötsligt får syn på den andre och känner inte igen brorsan och då får de panik och när den första fått panik så sprider det sig till den andre och plötsligt har båda tjocksvans och det dröjer nästan tjugo sekunder innan de är vänner igen 😀 Det ser dråpligt ut och det händer mer ofta än vad det borde göra 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.