En liten uppdatering

_JBA9382

– Ja men… Där är ni ju! Hihi, det är jag igen!

– Ja, jag har lite nyheter sen igår. Vi har vägt oss! Nu har vi faktiskt lite statistik på sidan också så ni ser hur det går för oss och vårt ätande. Jag har gått ner ett hekto sen förra invägningen för en månad sedan och det hade Polle också och hör och häpna Hammis har gått upp ett helt kilo!!! Panthis hade också gått upp. Vi får nog börja hålla lite koll där också på grabbarna bus skulle jag vilja säga… hihi.

Va, syns jag?

– Jag är inte alls så där stor som det låter som nu. Man står väl i kattmyntan, så det så!.

– Hihi Hammis, man står inte alls i kattmyntan, man står i växten. Men det var ett argument som både Polle och jag har använt. Titta så små ni var bara för ett ögonblick sedan:

Panthis bland familjen

Panthis bland familjen

-Jo, en sak till. Igår kväll var vi (matte, jag och husse) ute och gick och det var SÅ otroligt mysigt. Jag var så glad och de har lovat att vi ska ut idag igen så snart är det kvällsrundan.

Kurr på er!

En liten myspolle

Bortglömd… man är bortglömd!

5 tankar på “En liten uppdatering

 1. Åh, så söt du är där du ligger i sängen Pixie, mycket lik någon som jag sett någonstans he he. Tror nog Tusse behöver gå ner lite också, Hammis o Panthis lika söta som vanligt, söta Pollux du är inte alls bortglömd.

  Gilla

 2. Eva! Som vanligt är det jättegulliga bilder och kul skrivet! Nej då Polle dig glömmer man inte!
  Alla får lika många tankar härifrån oss . Kram på er!

  Gilla

  • Polle är tacksam att han inte är helt bortglömd. Blir nog någon liten blogg därifrån snart. Han har ju så mycket idéer 😉 Sen vill han nog berätta när han tog fel på Hamme och Panthe, annars kanske matte gör det hihi. Kram på er!

   Gilla

 3. Grattis, bra gjort!!! Men det gäller att se upp lite för dom där hektona har en förmåga att gå lite upp och ner. 😦 Men du menar inte att Hammis gått upp ett kg på en månad?! Hahaha… Det måste nästan vara rekord. Du kanske ska ta ut och motionera honom också på dina promenader. 🙂 Oooh nej Polle, du behöver inte vara orolig för att du är bortglömd. Snart är det din tur. Turtagning kallar visst dom tvåbenta katterna det för 😉 Kram från Tostis. Övriga familjen hälsar visst också.

  Gilla

  • Ja, usch vi hoppas att vi lyckas hålla koll på så att ingen får i sig för mycket mat. Ja visst var det otroligt vilken viktökning!!! Men han står i växten, han är inte det minsta tjock, han bara blir större än så länge, lite åt det muskulösa hållet. Han tar nog efter morfar hoppas jag. Tror det var morfar. Tina kanske får rätta mig, men åh vilken snygg katt Dances with wolves, gå gärna in och kika på honom på fribacken.com, urtjusig tyckte jag. Tack för hälsningen. Vi hälsar tillbaka allihopa 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.