Vi önskar Gott Nytt 2013

Ett händelserikt år har snart passerat. Ett år när vi förlorade en väldigt älskad Picasso. Sorgen var mycket stor och att få uppleva glädjen i Hamilton och Pantheon samma år känns som ett litet mirakel. Tänk att man kan uppleva så djup sorg och så mycket glädje under en så pass begränsad period av ens liv.

_JBA0471 copy

Picasso, för alltid i våra hjärtan. Du var fantastisk och jag är så glad att vi fick uppleva dig.

Hamilton funderar på ett bus

Underbare Hamilton som är så lik Picasso i så mycket! Du har varit en självklar del i vår familj från första stund vi möttes.

_JBA4949_DxO copy

Pantheon en underbar bus-katt som bara krupit rätt in i våra hjärtan! Underbara grabbar som verkligen blivit en så stor del av vår familj detta år. 🙂

Gott Nytt 2013 på er allihopa!

7 tankar på “Vi önskar Gott Nytt 2013

 1. Glädje och sorg ligger ju nära. Vad lika dom var i blicken! Allt väl till Nya året. Här hemma föddes det kattungar under nyårsnatten.
  Kram
  Tina

  Gilla

  • God Fortsättning! Ja, glädje och sorg är starka känslor båda två. Ja, tack för att du också såg hur lika de är. Inte utanpå, men inuti. Underbara intelligenta, kärleksfulla ego-katter :D. Jag hajade till lite när jag lade ut bilderna och tänkte är det bara jag som tycker de är lika? 🙂

   Ett jättegrattis och åhhhhh så söta de är! Vem är mamma? Det röda i dem får mig att misstänka Sune som pappa? Tyckte jag såg en liten bit av Blondie? Funderar på om jag såg henne när vi var hos dig. Ska kolla igenom bilderna. Hon är hur som helst oerhört vacker på de bilder som finns på sidan. Jättekul med stamtavlorna också, tack för dem! Jag är ledig denna vecka och Panthis och jag har haft mysstund nu på morgonen. Nu far de lite fram och tillbaka här i lägenheten. 🙂 Jag kommer att titta in då och då och kolla uppdateringarna på kattungarna. De är ju bara underbara :). Kram!

   Gilla

 2. Visst känns det som ett mirakel att få uppleva glädje efter en sorg av en saknad kisse, känner igen sorgen när vi förlorade Trisse och få uppleva glädjen med gosiga Messi. Tack för din roliga och trevliga blogg och vi önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Gilla

 3. Ja tänk vilken tur det är ändå, att glädjen och skratten finns där bakom knuten när man tror att hjärtat nästan ska brista av sorg. Ett riktigt Gott Nytt År till alla fyr och två benta vänner i Herrsjökräft gänget!!! 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.