Pixie och såpbubblorna

Detta bildspel kräver JavaScript.

– Nej, innan jag vet ordet av så har grabbarna tagit över bloggen igen. Nu vill jag visa hur det såg ut i morse när jag lekte med såpbubblor med kattmyntasmak, hihi, lite godis måste man väl få. 😉 Jo, jag var ute och motionerade i morse igen också. Det är vår i luften här och jag fick smaka lite gräs ute. Härligt! Nu har vi kommit igång med motionen, det känns bra och jag är SÅ glad att få röra på mig!

– Jo, förresten oroa er inte, den vite kom in igår… Så frågor om iShit och annat tar vi i en annan blogg. Grabbarna bus börjar bli otåliga också och undrar varför inget skrivs om dem, men som sagt nu är det min tur.

9 tankar på “Pixie och såpbubblorna

 1. Jag håller med dig, jag blir också så fruktansvärt ledsen och arg. Har varit inne på namninsamlingar. se och skrivit under en hel del som gäller djurs välbefinnande. Äter själv inte kött, sedan tretton år tillbaka. Jag såg på nyherna igår om de stackars hundarna, som vaktade olika företagslokaler. Det var hundar som inte mådde bra psykiskt och inte gick att omplacera. De var perfekta för uppgiften att attackera människor, som försökte ta sig in i lokalerna. Det hände att de rymde och då var de en fara för allmänheten. Hur kan man tillåta att ha sådana uthyrningsfirmor, som tillhandahåller dessa skadade stackars hundar ??????

  Gilla

 2. Vilken kreativitet, som råder hemma hos dig ! Att vara katt hos dig måste vara rena paradiset. Nu är det snart tid för de hemska fyrverkerierna ! Både jag och mina tre katter avskyr dem. Tänk att vi köper nyårssmällare för en kvarts miljard, det är inte klokt. Tänk vad de pengarna kunde göra nytta för hemlösa katter t.ex. Världen är upp och ner, men det visste vi väl, eller hur ? Jag och mina tre ”pälsbeklädda vänner” önskar dig och dina ”pälsbeklädda vänner” ett Gott Nytt År!!!

  Gilla

  • Åh så snällt sagt, men jag gör misstag jag också. Ett misstag har varit att övegöda Pixie. Svårt att få ner henne i vikt, men vi ska kämpa på så får vi se hur det går. Det blir ”baby steps”. Ja, jag håller med dig, tänk vad de pengarna kunde göra på rätt plats.

   Japp, vi vet att världen är upp och ner och vi kämpar med allt vi har för att få den att vända sig rätt igen. Mer än så kan vi inte göra.

   Jag blev jätteledsen att höra talas om grisarna idag på radion. Lagarna har blivit strängare i EU och de får inte längre kedja fast suggorna??? En kvinna i Sverige var upprörd för att hon följde de ”nya” lagarna och det fanns de som inte gjorde det och i och med att hon TVINGADES (hallå??? Det är levande varelser vi pratar om) följa lagarna så förlorade hon pengar då det blev dyrare kött. Det var där hennes fokus låg. De förlorade pengar på att andra inte följde lagarna, fattar du? Jag grät nästan när jag hörde nyheten. Min man sa att det är väl bra att det är strängare lagar. Jag svarade att ”jag är så naiv, så i min värld kedjar man inte fast någon levande varelse för att det är en billigare hantering än att låta dem springa fritt. Vi lever i helvetet. Man beklagar sig inte för att man inte får kedja suggorna. Herregud jag visste inte ens att man kedjade dem. Men snälla nån vad fan gör Länsstyrelsen egentligen??? Mäter uteburar på katthemmen och konstaterar att de saknar 2 cm??? Det borde vara deras förbannade skyldighet att strida mot sånt här istället. Om andra länder kedjar sina grisar märk upp varorna med ”kedjade grisar” och låt konsumenterna välja bort det. Fram med sanningen. Varje människa som medvetet väljer kött från plågade djur är delaktiga. Men vi får ju inte välja. Jag trodde i min enfald länge att svenskt kött stod för någon typ av kvalitet och vaknade upp när rättsaktivisterna för några år sedan visade hur våra svenska djur egentligen har det.

   Jag köper gärna dyrare kött om jag VET om det är garanti på att djuren mått bra! Men det ska vara garanti! Det ska märkas upp hur djuren har behandlats. DÅ kanske det kan bli förändring.

   Ursäkta detta gigantiska meddelande, men mitt hjärta (liksom ditt) blöder för alla plågade varelser på denna jord.

   Gilla

  • Gör det och ha lite tålamod. Det är ingen omedelbar succé. De är intresserade från början, men de leker inte förrän senare. Så gjorde i alla fall mina. Pixie är så söt hon kommer direkt när jag börjar skramla med mina. Jag har en liten burk som locket skramlar på som jag använder. Hällde ut de såpbubblor som var i den från början och ersatte med de här kattvänliga. Jag har fyra kissar som sitter och tittar hänfört när bubblorna dalar ner mot dem 🙂

   Gilla

  • Har du prövat med såpbubblor till Tusse? Han kanske också gillar dem? Pixie spinner när jag tar fram dem, hon tycker de är så roliga. Hon prickar dem med tassen varje gång, så söt! Kram och Gott Nytt År förresten!

   Gilla

 3. Vad härligt att få se dig Pixie i en egen blogg! Det har varit väldigt mycket grabbtag men dom hittar ju på så mycket roligt bus. Men vi glömmer inte ”vår” härliga lilla Pixietjej och dessto roligare blir det att se dig igen när det inte blir så ofta. Stor kram från Sune13 gänget!! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.