Den onde och den gode…

_JBA9230

– Hehehe! Jag har världens idé på nått att leka!

_JBA9207

– JA! Finfin idé Hammis. Vi leker….sssssuperkatterna! Jag vill vara superskurk så får du vara hjälte Hammis!

_JBA8855

– HAHAHA! Nu ska jag göra något sssuperelakt! Jag ska… ska… sno nått jättevärdefullt!

_JBA8897

– Hihi, jag har den ‘da bird’! Vänta nu Hammis innan du försöker ta tillbaka den för jag måste öva på lite superskurkiga miner!

_JBA8848

– Ser jag grym ut nu Hammis?

– Nej… inte direkt Panthis, försök igen!

_JBA8850

– Nu då?

_JBA8880

– Brrrrr… ryslig, Panthis! Bra då kör vi igång! Du har snott ‘da bird’  och jag ska ta tillbaka den till rätt sida, till det goda, mig!

_JBA8852

– Precis! Låt spelet börja! Muhahahaha!

_JBA9250

– Aj Panthis! Du bet mig!

– Jag är OND hihihi!

_JBA8843

– Nej, nu är det inte roligt längre. Nu får snälle Panthis komma fram igen för jag har ont i nacken och vill gå ut i solen istället för att leka ond och god. Det var en dum idé!

_JBA9200

– Ok, jag är snäll igen! Men du Hammis det var ju DIN idé!

_JBA9183

– Det kan jag inte tänka mig Panthis! Jag har superbästa idéer och förresten kvittar det. Nu solar vi ett tag och så jagar vi svans sen, ok? En vit svans tycker jag hihi.

_JBA9199

– Finfin idé Hammis! Först sola sen busa! *Fnurr*

9 tankar på “Den onde och den gode…

 1. Kul att se dem busa ! Här är det som föregående kommentar- ingen som vågar busa med någon. Det kanske är åldersskillnaden hos oss- 3 år, 6 år och 15 år !

  Gilla

  • Ja, det eller också att de inte är uppvuxna tillsammans. Det underlättar. Att bengalerna är så tajta gör att de andra vill ansluta sig på nått sätt. De har i alla fall blivit en liten familj och det har mycket med bengalernas sociala attityd att göra. De är som Picasso var, de vill bilda en flock och det är svårare att argumentera mot två katter än en. 🙂

   Gilla

 2. Tur att man inte har någon vit svans….. Hehehehe…. Är det mest med Polle som grabbarna busar med? Är han med på noterna eller säger han ifrån och fräser iband? Torsten fräser så fort våra grabbar försöker att busa med honom, men han är ju äldre också.

  Gilla

  • Polle söker upp dem lika mycket som de söker upp honom. Pixie söker inte upp dem lika ofta, men det händer. När det händer blir båda killarna alldeles jätteglada och då blir det oftast lite för mycket för snabbt för Pixie så hon flyr fältet. Väldigt lite fräsande här faktiskt. Förekommer men mest är det Pixie som fräser till Pollux. Hon har aldrig fräst till Panthis eller Hammis. Däremot har hon lappat till dem med framtassen i uppfostrande syfte, men om det funkar är jag osäker på. Tror det tolkas mest som lek. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.