Pixies hörna…

_JBA5227_DxO copy– Hallå folk? Matte glömde min hörna igen…

– Oj, förlåt gumman.

– Hihi, ingen fara matte, men vad ska vi säga? Jag har ju bara varit på balkongen ännu.  Fast jag åt inget när jag var där i alla fall. Fast jag for inte in och ut heller som Hammis.

– Ja, matte har varit lite dålig i ett par dagar här så det har inte blivit någon motion men vi strävar mot att få ut även dig i snödrivorna gumman.

 

_JBA5224_DxO copy

– DET tackar man alldeles särskilt för matte!  *Brrrr*

– Jo, men Pixan vi har faktiskt ett litet motionspass att berätta om och det var din lilla busstund du hade med Pantheon igår kväll. Ni spurtade runt och du svängde så inbjudande med huvudet.

– Han var lite ledsen matte och behövde muntras upp.

– Jasså? Varför var han ledsen?

– Han hade varit och krafsat i julkalendern och konstaterat att han inte riktigt lyckats öppna en lucka på egen tass. Så för att få bort hans fokus så inbjöd jag till lek.

– Ni var jättesöta och det är ju bara en lucka per dag. Vi är stenhårda där. Däremot diskuterade husse och jag om vi skulle köpa en kalender till om de finns kvar nästa gång vi handlar och ta fram lite efter jul också.

_JBA5099_DxO copy– Ja vi får nöja oss med en bild när nästan inget var öppnat i den adventskalendern. Du, det var en väldans uppskattad adventskalender.

– jag har nästan inte ätit något ur den. Fick nått litet ur någon lucka, men det är mest killarna som äter ur den.  * Kurr*

– Ja lilla vän, du är så duktig.

Ja, det får duga för idag. Ha en trevlig fortsättning på kvällen alla önskar jag och Pixie

 

 

 

 

4 tankar på “Pixies hörna…

  1. Ja, den där kalendern !! Vi har inte många burkar kvar (ca 5 st). Plockade ut alla burkar idag ! Så är det när man har Bullen Bengtsson i huset !! Ps (Det ligger en liten present i lucka 24). Duktigt av Pixie att hålla sig ifrån godsakerna !

    Gilla

    • Oj hihi, ja vi funderar faktiskt på att köpa en kalender till om de finns kvar. För himmel vilken succé det blev. Ja, det stod nått om en överraskning. Ja, vi får se om vi hittar den eller om kissarna redan lyckats pilla ut den när vi gått hemifrån. De har tassarna långt in i luckorna ska du veta och kämpar för att flytta runt burkarna, eller för att få ut dem menar jag, men till vilken nytta? Det är små plåtburkar och så vassa klor har de inte :). Ha en trevlig kväll!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.