Pollux bevarar julstämningen

_JBA5198_DxO copy

-Tja, nu gäller det bara att få den att fästa under hakan… hm… Har äntligen fått de små att tro på tomten!

_JBA5196_DxO copy

– Hehehe, cooolt! Hm… men som sagt tillbaka till problemet… under hakan med någon typ av snöre antar jag… Fast först ett varv till spegeln hehe.

_JBA5177_DxO copy

– Vad gör du Polle???

– HJÄLP! Åh, vad du skräms Hammis, jag eh… börjar kanske bli lite tunnhårig?

_JBA5187_DxO copy

– Ge MIG Polle!!! Jag vill också testa!

– Nej vänta, nu unge man!!! Ge mig tillbaka skägg… jag menar hårtufsen genast!

– Tjohoho! Tror jag inte Pollux! Den är ju kul! Kolla Hammis nu är jag Pollux… nästan!

_JBA5186_DxO copy

–  Kolla Polle, jag har skägg! Vet du Polle… Det är precis sånt skägg som du säger att tomten ska ha!!!

_JBA4557_DxO copy

– Ge mig tillbaka skägget… jag menar håret… Panthis! Du och Hammis är verkligen överallt hela tiden! Det här med löshår är ett känsligt ämne som man kanske inte vill att alla katter i hemmet ska … hm… känna till! Förstår ni?

_JBA4295_DxO copy

– Åh… du menar att Pixie inte får veta?

– Precis… det är en hemlighet det här med löshår! Det är löshår alltså barn, det har ni förstått eller hur, det är inget skägg alltså! Säg att ni är såna där ungar som tillhör undantaget som faktiskt KAN hålla hemligheter!

– Vi ska försöka Pollux!

_JBA4100_DxO copy

– Nej vänta Pixie jag måste bara tala om en hemlighet för dig… vänta ett tag. * visk, visk*

_JBA5226_DxO copy

– Hahahahahaha! Löshår?!!! Hahahahaha!

_JBA3021_DxO copy

– Åh Polle, det gör inget att du tappar hår och behöver en peruk. Jag kommer att älska dig oavsett hur lite päls du har. Det lovar jag dig!

_JBA3023_DxO copy

– Hm…   Supersmart är jag trist bara att alla tror jag är tunnhårig… Ibland får man utstå både det ena och det andra för att bevara de riktiga och viktiga hemligheterna som

t ex  jultomten… ho ho ho på er!!! 


9 tankar på “Pollux bevarar julstämningen

 1. Polle, du är bara för underbar. Det spelar ingen roll om du har lite eller mycket hår du är i alla fall världens bästa Polle!! Ååh vad jag mös när jag läste er senaste blogg. Hohoho… till er också!! 😉

  Får jag bara fråga, har du lagt in snöflingor som dalar ner i bloggen? Blev lite orolig att mina ögon börlar flimra.

  Gilla

  • Hahaha, nej det är inget fel på dina ögon. Det är snöflingor på bloggen. Fanns ett litet kul alternativ som jag blev nyfiken på. Det får vara så ett tag till i alla fall om det inte blir för störande? Tyckte det var lite passande med tanke på all snö som kommit. Ja, världens bäste Polle. Visst är han mysig gullplutten. 🙂 Personligen skrattade jag rejält åt Pixies lilla ”vrål”. Herregud de är som ormar i munnen inga leder alls… hahaha. På den bilden syns för övrigt väldigt tydligt att Pixie saknar tänder. Men även hon är en liten gullunge så vad gör det så länge hon inte far illa av det. Ja, angående maten så är det en daglig kamp. Missar lite ibland, men målet är detsamma. Pixie ska ner i vikt och åh sjutton vi glömde ”Pixies hörna” ok, det får bli en specialblogg då…

   Gilla

 2. hihihihihihihihihihi sååååå underbart är det enda jag kan komma på att skriva idagens blogg leeeeer….Härliga bilder …..hohoho på er oxå..My

  Gilla

  • Kul att du gillade den. Pollux-tomten kommer att komma fram redan till Lucia i en lite fejkad version. Jag hoppas ingen tar illa upp då för mer utspökad än i den här bloggen blir han inte på riktigt. 😀

   Gilla

 3. Ett känsligt ämne för män, även för kattkillar (det där med håret, eller rättare sagt- bristen av hår). Kul bild på Pixie, när hon skrattar !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.