En juldiskussion

_JBA4987_DxO copy

– Men Pixie varför firar vi just hjulen på bilen och inte motorn eller antennen?

_JBA3608_DxO copy

– inte hjulen Hamilton, julen!

_JBA3028_DxO copy

– Hehehe… antennen… hohoho! De är obetalbara! *frust*

_JBA2798_DxO copy

– Men Pixie så kan du väl inte säga? ”Hjulen heter det och inte hjulen”?  Det lät ju likadant med ett ”inte” emellan.

cropped-jba0286-copy.jpg

– Hm… det gjorde det Hammis, men vi firar inte bilhjulen vi firar människojulen!

_JBA4186_DxO copy

 

 

– Va? Har de hjul???

_JBA1816_DxO copy

– Hohoho!

_JBA0142 copy

– Sluta låta som tomten Pollux! Skärp dig och hjälp till här så Hamilton och Pantheon åtminstone får en grundläggande förståelse för julen.

_JBA7281 copy

– Jag kreverar! ”Har de hjul???” hohohoho! Ja, ok Pixie jag ska skärpa mig. Hamilton så här är det …. pfff… HAHAHAHAHA! Nej, jag kan inte *fniss*

– Åh himmel så barnslig du är Pollux. Alltså barn lyssna nu…

jba2859_dxo-copy.jpg

– Visst Pixie, vi spetsar öronen!

cropped-jba4050_1457.jpg

– Julen är inte en rund sak som sitter under fordon det är en stämningsfull högtid.

_JBA3730_DxO copy

– Betyder ”stämningsfull” stressig och fartfylld, Pixie? För matte är iväg varenda kväll på olika saker och kommer hem och ser stirrig ut tycker jag.

cropped-jba7680-copy.jpg

– Nej… hm… stämningsfull betyder nog det motsatta. Jag måste erkänna att jag aldrig fattat det heller. Men i alla fall så sätter de på sig skägg och en röd mössa och en säck på ryggen och så säger de ”hohoho” och så susar de runt och ger varandra julklappar (inslagna gåvor), snurrigt är det… och…

cropped-jba2930_dxo-copy.jpg

– Stopp Pixie!!! Jag som precis trodde jag började få grepp om dem… Suck!  Jag kommer aldrig att förstå människor. Kommer aldrig mer att sätta mig i en bil heller för nu förstår jag inte alls vad som är under dem, tomten kanske? Himmel… så märkliga de är, människor!!! Vilken tur att man är katt!

 

Oupps! Vi glömde ju …

Pixies hörna:

_JBA2915_DxO copy

– Jag är hungrig och jag har inte rört på mig något särskilt. Inget godis och ingen mjukmat. Fast… när matte öppnade adventskalendern höll hon på att falla ur bantningen totalt. Hon kom bort med lite mat till mig, men jag var stark. Som Goliat, eller David eller… ja, den starke av dem, inte den svage alltså. Jag åt inget. Gick bort till mitt torra torrfoder… Har jag sagt att det är torrt? Trist… Nåja, kämpar på med maten i alla fall, eller kanske avsaknaden av den. Fast som sagt motion får vänta till drivorna av snö utanför har gett med sig lite säger matte. Ok, det var allt från mig. *Kurr*

9 tankar på “En juldiskussion

 1. Jul och Hjul. Inte lätt att veta vad som är vad innan man har varit med och sett bägge. Hahaha… En ”hjul” tomte under bilen. Hohoho…. Det var det roligaste jag hört på länge. Kanske är något för tomtenissarna i stället för sleden?

  Hej Pixie!! Vad du är duktig! Vilken karaktär!! Jag har jätte svårt att låta bli blötmat om det bjuds. Är det godaste jag vet…. !-0 till dig!! Kram från Tostis!

  Gilla

  • Ja, vi går några steg framåt och så blir det ett litet bakslag här och där. Häromdagen råkade fel mat hamna i en skål och katterna är inte sena att vara där och äta. Det var ett torrfoder som inte lämpade sig för bantande katter… Men, men nu har vi lärt oss det också… Puh! 😉

   Gilla

   • Det har hänt oss massor av gånger också. Eller så är dom så otroligt snabba på att ta varandras mat. Det gäller att vara med och inte avika en sekund när dom käkar. 😉 Alla tre får olika mat. Puh!! 😉

    Gilla

 2. Ja det är ju inte så lätt att veta vad som är vad, när man är så liten. Tur att de äldre och klokare kan förklara hur saker och ting ligger till !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.