Adventskalendrar

– Ja, det är inte bara vi som har gjort en egen adventskalender. Nej då husse och matte köpte en till alla oss kissar häromdagen och ååååh så smaskigt. Idag är vi på lucka nr 2.

_JBA5106_DxO copy

_JBA5100_DxO copy

– Vad är det Hammis??? Hammis!!! Kom igen!!! Vad är det??? Säg då!!!

– Det är en… en.. hm… tja, jag vet inte riktigt…

_JBA5101_DxO copy

– Äsch! Undan Hammis, jag vet säkert!!! Titta Hammis så fantastiskt! Det är en… som jag alltid önskat mig… en … hm… Hammis vad är det för nått?

– Vänta grabbar så ska vi hjälpa er att ta upp er lilla kattmatsgodis!

– Kattmatsgodis! Åh! Nä men så oväntat och så smaskigt!!!

– Vänta nu kissar inte äta direkt ur burken…

– Varför inte? *SMASK*

_JBA5102_DxO copy

_JBA5105_DxO copy

– Ja, kissarna det tog slut fort när man är fyra som ska dela, men vet ni den goda nyheten är att imorgon kväll kommer vi att öppna en lucka till.

– Varför imorgon kväll matte? Varför inte morgon bitti?

– Därför… små sötnosar att imorgon ska vi till veterinären så ni får äta er sista måltid nu på kvällen sen blir det att hålla igen tills kastreringen är över.

_JBA5095_DxO copy

– Oroa dig inte Hammis, jag finns här och håller tassen på dig. Så ta det lugnt så kommer du hem imorgon och vilar ut hos mig. Ok?

– *Purrrrr* Ok, vi säger väl det då Polle.

9 tankar på “Adventskalendrar

 1. Hej på er filurer…hihihi ja visst är det spännande…jag gav min syster en sådan idag som inflyttningspresent och katterna var på den direkt och åt och smaskade upp var sin burk som det blev idag..hihihihi…Kul grej…fortsatt spänning varje dag enda fram till jul ler…må gött Kram My

  Gilla

  • Ja, den är jättepopulär hemma hos oss. Första dagen gillade alla, men det har inte hänt igen, men någon eller några katter varje dag tycker den är smaskig och det är ju bra. 🙂

   Gilla

 2. Det finns likadana kalendrar på Maxi fast jag har inte köpt någon. Inte än…. Skulle kanske göra det och överraska. Hoppas att det gick bra hos vetten idag och att grabbarna kunde njuta av sin luckmat 🙂 Skönt att dom har Polle som tar hand om dom och låter dom ligga och pusta ut hos sig 😉 Kram från oss!!

  Gilla

 3. Hej ! Har också köpt en sådan kalender. Men en viss matglad kille (Bullen Bengtsson alias Misse Bus alias Rädisan osv.) kunde inte hålla sig till första advent, så därför började vi ett antal dagar innan. Här är dom tre som ska dela, men oftast är det bara två som är intresserade. Bullen Bengtsson är nog för övrigt matmissbrukare, det blir väl så när de har haft en tuff uppväxt med dålig tillgång till mat. Härligt att se bilderna när de myser tillsammans.

  Gilla

  • Haha, vad många härliga alias han har fått! Jasså ni har fuskat lite hihi. Vi ligger nu en dag efter då det inte blir någon burk idag så imorgon blir det dubbel lucköppning. Det kommer säkert att uppskattas. Pixie är nog lite likadan som Bullen Bengtsson hihi. Men det berättar vi mer om i nästa blogg. Kram!

   Gilla

 4. Hejsan! Oj så fin kalender ni har! Är det inte jobbigt att öppna den?
  Hoppas det ska gå bra i morgon, ska hålla tummar och tassar. Ska ta
  mig samman och svara på mailet. Kramar!!!!!!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.