11 tankar på “Väck inte den Pollux som sover…

 1. Det där kände man igen, ”knuffa bort” metoden och ”ge igen” metoden. Inte med mina nuvarande katter. Ingen av dem skulle nog våga försöka sig på något sådant. De ligger aldrig så nära att de vidrör varandra. Att inte Pollux gav igen mera, förvånar mig.

  Gilla

 2. Tänk att få spa behandling hemma i sängen. Jag brukar också få det i ansiktet av Sixten, men jag tror att det är skönare om man har päls…. Hihihi…. Vilka mys grabbar 🙂 Kram från Eva, Tostis, Sixten och Frasse

  Gilla

  • Ja, de är så söta. Så där brukar kvällarna se ut här hemma. Först lägger sig Pollux på sin favoritplats, den gröna. Så kommer Panthis och lägger sig bredvid i den vita och efter ett tag tittar han längtansfullt mot Pollux och plötsligt är han där… PÅ Pollux. 😀 De är så söta.

   Gilla

 3. Hihhihihihi för att smyga sig på och väcka, tycker jag att han är ganska cool lugn för att vara en liten misse…hihihihi älskar din lilla video…Givetvis ska det ligga i samma katstol fast det är sååååå lyxigt med varsin..ler…Må gott Kram på er My

  Gilla

  • Ja, visst är det bra med två. Panthis gillar den lurviga så det blev bra. Den påminner nog lite om Pollux, men Pollux är mjukare så det brukar sluta med att båda ligger i samma 🙂 Tack för kommentaren.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.