Min lilla tjej

 

– Ja men matte, det är ju alltid så att när det visats killar länge på bloggen så behövs det en tjej för att balansera lite. Du har velat ha med mig ett tag, men nu ville smågrabbarna också ha med mig så ok då. Här är jag.

– Så fint Pixan min! Men vet du vad gumman, de är inte så små längre nu.

– Dom får i alla fall plats hos mig båda två ännu, så så där väldans stora är de inte ännu. Men nu matte får du smyga undan med den där blixtrande saken sen är du välkommen att ansluta dig till oss sedan om du vill…

* Kurr *

– Ja, när man blir tillrättavisad av Pixie så gör man så. 🙂 Ingen mer kamera för denna helg och nu är det mys med kissarna som gäller! Så ha det bra så länge!

 

10 tankar på “Min lilla tjej

 1. Det tyckte hon gjorde rätt i och sa…Njut njut njut utan blixtrar och dunder hihihi
  Hoppas att helgen blev mysig…Massor av kramar till er alla. my

  Gilla

 2. Tjena mors på er! Vad bra ni har det! Har ni varit hos vetten än?
  Här är det ganska så lugnt, bara gamlingar. Både de tvåbenta och
  fyrbenta är åldersstigna, stelbenta. Kram/Kerstin

  Gilla

  • Nej, den bloggen kanske kom lite för tidigt. Det är faktiskt en vecka kvar tills killarna ska till vetten. Jag har köpt uppblåsbara kragar ifall de behöver kragar för att ha två bengaler i kragar tror jag inte jag vill uppleva :). Förhoppningsvis ska de kunna röra sig lite lättare i de här OM de fungerar. De åldras med grace kissarna, skönt med lugna kissar också. Är glad att jag inte har fyra vildingar även om de äldsta får lite fart ibland också så är det skönt att påverkan funkar åt två håll. 😀 Kram på dig och hälsa dottern har inte hört från henne på länge. Hoppas allt är bra! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.