Hamilton spekulerar

-Hej på er… ibland funderar jag lite över saker och ting… Brorsan har fått bas-stämma och ja… det är komplicerat.

– Ja han pratar inte alltid så där mullrande ibland kvittrar han också som en fågel … eller som en telefon som matte säger, fast de låter ju inte så de spelar ju melodier och det gör inte Panthis han Piiiirrrrrrrrrr:ar.

– Ja, så jag frågade matte varför han lät så och då sa hon att han kommit i målbrottet. Förstod inte mycket av det alls. Har han gjort nått olagligt och ska åka i fängelse?  Tja i så fall får jag åka med. Packa ‘da bird’ Panthis! Glöm inte din leksaksmus och lite käk, kattlådan, Pixie, Polle, matte och husse så sticker vi!

– Nehej, han har inte gjort nått fel säger matte, han ska bara kastas. Va??? Kastas??? Men matte, det går säkert över han slutar nog kvittra snart ska du se. Panthis! Tyst!

– Nehej, inte kastas? Kastreras? Va? Vad betyder det???

– Förlåt? Vad sa du Polle? Bättre att kastas??? Nehej, du skojade. Inte så farligt? Du överlevde? Ja men det låter ju rysligt bra när du lägger fram det så Polle… Brrrrr.

– Va? Ska jag också kastreras? Men jag kvittrar inte!

– Hjälp!!!

– Kom Panthis så gömmer i oss härinne tills matte kommit på bättre tankar och är snäll igen! Jasså? Vi ska inte kastreras förrän om ett par veckor?

– Åh så skönt! Vi lever i nuet så det är ju inget problem! ”Om ett par veckor” inträffar ju aldrig så länge man är i nuet. Kom Panthis så vilar vi lite *fnurr*. Sen kan vi leka lite med ‘da bird’

 

6 tankar på “Hamilton spekulerar

 1. Gisses vad fort tiden går.
  Snart kastrering katterna får
  Småbarns tiden är ett minne blott.
  Hård är livets lott.

  Sixten, Frasse och Tostis hälsar att det gick fin fint. Inget att vara rädd för grabbar!! Och ni är ju jätte modiga! 😉

  Storkram och trevli helg!!

  Gilla

 2. Kära nån så det kan bli! Men det blir mycket bättre sen när ni………….ja, ni vet ;-)! Lilleman, Måns och Elsa hälsar att de också ska göra samma sak väldigt snart. De har uppnått 6 mån ålder nu så det är dags! Söt film förresten där ni jagar svansar. Ha det gott och fortsätt lev i nuet! Kram till er alla :-)!!!!

  Gilla

 3. Kära nån, är det redan dags för det! Men visst blir det lugnast för alla när det är gjort. Så tokigt man kan läsa, jag tyckte först att damen här ovan skrivit att det var bäst om både tvåbenta och fyrbenta var kastrerade, så jag fick läsa en gång till… Och vilken underbar svansfilm, synd att inte lilla Pixie dök upp längst ner och tvålade till herrarna också.

  Gilla

 4. Ja, jesses så dant. Det är inte så kul med kastrering, men
  det blir lugnare för er allihop. Både för två och fyrbeningar.
  Ni får ha det så gott/Kram/Kerstin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.