Kopp, gelé och skor under tassarna

– OJ!!! Ni igen??? Vad VI har gjort? Tja, jag har nog mest varit här i alla fall med Hamilton och Pollux och bus… jag menar varit snälla! Vad sa du… Pixie då? Jo…

– Jag tar över brorsan… Pixie har kopp och gelé och så är hon PÅHITTIG!

– … Bludder och Bladder har yttrat sig igen och fantastiska jag behövs för att tolka alltihop! Inte ”påhittig” Hamilton ”pålitlig”. Kopp är förstås koppel och gelé ska nog vara sele. Tur att man är språkbegåvad!

– Matte och husse litar på Pixie och sele i kombination och ja de litar på mig också fast jag trivs bra här…Fast det är klart ibland skulle det vara lite spännande med lite skog under tassarna igen.

– Vad sa han Hammis? Skor under tassarna??? Jag har aldrig förstått skor Hammis har du? Dom lekte vi med när vi var mindre, minns du?

– Snörena var kul, det minns jag.

– Var vi inte väldans små Panthis?

– Jo, det var vi och skor är inget jag vill ha under tassarna. Fast Pixie behöver nog skor för hon får gå ut!

– Ja, jag är en katt man litar på. Fast igår kväll rymde jag lite med kopplet in i en buske och så släppte de taget och omringade busken husse och matte. Jag bara satt där mitt i och njöt. Ååh så skönt det var att få lite riktig egen tid!  Tror jag ska rymma lite ikväll också. Kurr!

9 tankar på “Kopp, gelé och skor under tassarna

 1. hihihihi jaaa..äldst är klokast…ler… och i detta fall, verkar höra bäst oxå…hihihi
  Ja lite upplärning får det nog allt bli..ler…det finns ju såååå mycke att lära och upptäcka för de söta bröderna…hihih (underbara bilder som vanligt)…man bara sitter och småler och njuter till 100% av din blogg….Massor av kramar till er alla. Gustav hälsar han har flyttat hem från ön nu och är åter kungen på berget…My

  Gilla

  • Kul när du tittar in. 🙂 Jo, de har ett lite annorlunda språk än vad vi har kissarna, så ibland missar de lite. Hihi, det är nog på samma sätt som vi missar lite när vi försöker tolka dem ibland ;). Så roligt att Gustav åter är kung över berget. Då får ni mys-sällskap. Kram på dig!

   Gilla

 2. Vad glad jag blir att se er igen!!! 🙂 Hela gänget!! Och du Pixie, egentid är viktig! Och så är det ju lite roligt att kunna skrämma husse och matte och kolla på dom i smyg vad dom gör. Hehehe… 😉 Jag gillar också att skrämmas. Sixten alltså. Men det känner ni säkert till redan 😉 Hehehehe….

  Övriga familjen hälsar också!!

  Gilla

  • Tack för kommentaren 🙂 Jo då Pixie är en liten bus-fröken. Hon lever verkligen upp när hon får gå ut. Snart är det nog Bengisarnas tur också, men vi väntar ett tag till 🙂 Kram!

   Gilla

 3. Hejsan svejsan i lingonskogen! ÅH vad kul att få träffa på er igen! Här är det bara
  mat, mat och åter mat som gäller..Inte så stor aktivitet, varken på mig eller gänget.
  Kramar/Kerstin

  Gilla

 4. Pollux är ju såå vacker och förståndig, klart att han får förklara för sina små bröder. Och lilla, söta tjejen, klart att hon behöver lite egentid så att hon får vila från alla bråkiga pojkar.

  Gilla

 5. Men åh!! Sicken go blogg.
  Skor under tassarna!! hihi
  Söta tvillingar o intelligenta Pollux o så pålitliga men finurliga tjejen Pixie!! 🙂

  Ps, kolla in Panthis blick på första bilden!!
  Älskar den blicken.
  Misstänksam o förvånad samtidigt.
  Iiiiii så söt han är!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.