Hur man tröttar ut matte

– Hah Matte! Nu är jag så lång så din kamera är inte tillräckligt lång, visst?

– Hur gjorde du brorsan? Jag kom med hela jag fastän jag sträckte på mig?

– Matte kanske hann byta till en kortare kamera?

 – Vet du Panthis? Nu när Jassan inte är kvar längre så kan vi gå tillbaka till vårt ursprungliga smarta sätt att trötta ut matte. Först leker du och när du inte orkar längre så tar jag vid, ok? Jag är laddad här… säg till när du inte orkar längre så jagar jag ett tag.

– Kom igen Panthis, är du inte trött snart?

– Jo… Snart!

– Gah! Äntligen min tur och jag tog den med en gång Panthis!

– ”Vi!” Jag hjälpte också till att trötta ut matte!

– Visst brorsan, nu ser hon trött ut. Ska vi passa på och cat-napa lite innan nästa bus?

– Cat nappa lite ni smågrabbar och lämna fågeljakten till mig!

– Hah, Pollux du har inte en chans mot Robo-cat-tjejen. Jag är en jaktmaskin! Så där ja grabbar nu är det färdigjagat och det var jag som tog fågeln idag. 😉 *kurr*

 

15 tankar på “Hur man tröttar ut matte

 1. hihihihi alltid lika härliga …<3 älskar bara deras matte bus…ler….underbara bilder du tagit…ja lite tur minsann..att hinna hänga med dessa underbara hårbollar…ha det underbart många kramar på er My

  Gilla

 2. Hejsan! Åh…full rulle hos er med busiga och gossiga kissar riktiga akrobater. Du ska veta Eva att jag tycker din blogg är TOPPENBRA och ROLIG, men jag är tyvärr dålig på att kommentera varje inlägg, ser fram mot nästa. Ha det bra!! Kram till dig och kissegänget från Ella och Messi

  Gilla

 3. Oh, nu förstår jag. Du fuskar allt lite för att få dansande katter. Men hu så otäck den där saken ser ut, den liknar ju ett fiskedrag! Men jag kan väl aldrig tro att det finns några krokar i den så att dom skadar sig. Och så trevligt att se att dom äldre katterna också är med och leker.

  Gilla

  • Vi saknar dig allihopa! Åååh om vi bodde närmare varandra Jassan. Nu sitter jag med en spinnande Hammis i knät och tänker tillbaka glatt på vår helg tillsammans. Så roligt och trevligt vi hade. En stor kram till dig och dina tjejer!

   Gilla

 4. Småkillarna verkar ”få igång” det äldre gänget. Hos mig tittar de två äldre katterna bestört på när Mathilda den förskräcliga har sina ”ryck”, och verkar tänka – ”hon verkar inte vara ok”. Så här blir det mest ”one man show”. Men huvudsaken är ju att de accepterar varandra.

  Gilla

  • Håller med det är huvudsaken skönt att de trivs ihop även om de har lite åsikter om varandra 🙂
   Kram på dig och trevlig kväll och en önskan om en kattfnattsfri natt?. 😉

   Gilla

 5. Hihihi… förhoppningsvis så är det FYRA katter och EN matte som kommer att STUPA till kojs efter alla hyss. 😉 Natti, natti!! Här är det en till som är redo för bingen, fast utan bus 😉

  Gilla

  • Som sagt man hoppas, ingen garanti, men llite sömn brukar vi enas om i den här familjen med betoning på lite och tveksamt om tiden ;). Nej vars jag bara skojar. Trevlig kväll!

   Gilla

 6. Ojojoj, fullt ös medvetslös! Jättefina bilder och vilka akrobater ni är då! Ni är verkligen jättelåååånga och busiga, förstår att inte kameran räcker till, hihi! Smarta ni är också som turas om och samarbetar så bra. Hoppas och tror att ni alla sover gott efter ett sånt pass. Kram på er!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.