13 tankar på “Hamilton gör luftkullerbyttor

 1. Jättekul att få se dem i rörliga bilder! Har de inte väldigt långa svansar eller är det bara jag som tycker det?? Ha det gott, kram :-)!

  Gilla

  • Vet inte om de har längre svansar, men de är smalare så de kanske verkar längre? Jag får mäta svansarna vid tillfälle och jämföra dem med Pixie (som för övrigt ser ut att ha en minisvans) och Pollux.

   Gilla

   • Hoppsan, där ser man, Pollux har den längsta svansen! Det är nog som du säger, svansarna är ganska smala och ser, kanske, lite extra långa ut. Det är det samma som med småttingarna här då. Ja, ibland lägger man märke till sånt som man inte brukar tänka på när det gäller katterna, haha. Den andra änden är ju den intressanta! Tack för svansmätningen, den stillade min nyfikenhet ;-))!!! Kram!

    Gilla

  • Ja hahaha och det öppnar ju upp för ytterligare frågor tycker jag. Växer svansen när de växer? En liten diskussion som jag och min man hade idag efter svansmätningen. Det enda sättet att ta reda på det är att mäta igen om ett halvår. Spännande fortsättning följer i ”vems svans är längst?” Kanske får försöka mig på att starta någon typ av mätning av svans bland de som läser bloggen… eller kanske mer av deras katter. 😉 För visst var det lite spännande? Du får mäta dina och återkomma för nu är jag nyfiken :D. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.