En ”fläckis” på villovägar

– Du Panthis. Jag hittar inte Hamilton vet du var han är?

– Vad? Har du slarvat bort min brorsa?

– Äh Panthis, han gick säkert in förut.

– Jag ser honom inte… Är du säker Polle? Han… kanske har kommit bort på riktigt?

– Hohoho! ”Kommit bort på riktigt” *frust* Här? I en lägenhet, jo du, då ska det nog till lite magi förstår du Panthis….

– Men… han kanske har hittat nyckeln Polle och tagit sig ut?

 

 – Som jag ser det kan vi leta efter honom inomhus eller ge upp och nöja oss med EN leopardfärgad katt i huset. Jag röstar för att vi nöjer oss med en och firar med lite mat!

– Nä men Polle då!

– Han var inte inne heller!!! Jag såg honom inte!!! Han har nog träffat något magiskt och trollats bort… Buhuhuhuuuuuu!

– Nähej… inget firande med mat alltså.. puh! Tja i så fall har jag nog ändå en ”god” nyhet …. jag ser nått bakom kudden där borta och eftersom det står en likadan och ylar bredvid mig så har jag kommit till slutsatsen att det måste vara Hammis!

 – Här är jag grabbar och tjejen! Jag gömde mig bara lite och skulle se om ni saknade mig… Fira med mat Polle?

– Ja… hm… det måste man väl ändå säga att det är läge för nu… när alla är samlade Hammis, kom nu så äter vi!

– Världens super-bästaste brorsa! Du är tillbaka! Åååh! Lova att inte försvinna igen!

– Skulle aldrig försvinna på riktigt Panthis, vet du väl!

14 tankar på “En ”fläckis” på villovägar

 1. Åhhh, så fina bilder .-)!!! Vilken tur att Hamilton kom tillrätta! Inte kan man fira att någon försvunnit Pollux! Men jag fattar att du inte menar det. Du och Pixie älskar dom små liven men du vill verka lite tuff ibland, eller hur :-)? Sista underbara bilden talar sitt tydliga språk! Men ni är ju sååå fina alla 4! Här letas också katter varje dag. Vilken oro det är innan jag hittar dom! För jag VET ju att dom finns här nånstans, under en filt, bakom en kudde eller på en hylla i garderoben ( dom har 3 egna hyllor i den ). Fast det händer förstås att jag stänger nån ute på balkongen men dom kan inte ta sig ut därifrån heller. Kram på er alla!

  Gilla

  • Ja hihi, tänk att de kan försvinna så lätt. Ja, jag blir också orolig när de försvinner och det är som du säger det händer hela tiden. Pollux är nog inte helt stolt över sitt sug efter mat vid olämpliga tidpunkter och lovar bättring. ;). Kram!

   Gilla

 2. Hihihi… Försvinna?! Det är verkligen något katter är experter på. Och så dyker dom bara upp från ingenstans. 😉 Hade han gömt siig tillsammans med godiset?! Hihihi… Det ser nästan ut så på bilden 😉

  Gilla

 3. Jag blir alldeles sjuk när jag ser de gosiga småttingarna! Tack och lov så är alla inne ikväll. Gubben hörde vildsvinen
  när han var ute förut. Fy för…. Kram!

  Gilla

  • Åh så skönt att alla är inne när det snörvlas utanför, de där är inte att leka med. Jag hoppas för övrigt på ett snart återseende så du får träffa de små och mig igen. De växer så det knakar och det där riktigt små har de kommit ifrån, de är ju lite drygt fem månader nu tror jag. Puh så fort tiden går. Kram!

   Gilla

  • Ja, visst gör det, men jag är nästan hundra på att de inte växt ut. Men jag håller med dig det ser konstigt ut. Ska passa på och undersöka henne ikväll och se om jag kan ge någon bra förklaring till dig. Kram!

   Gilla

  • Nä, usch det är inget kul när de försvinner inte ens om man bor i lägenhet och all logik säger att de finns någonstans. Usch senast för ett par dagar sedan försvann Pollux bara för att bli återfunnen i min garderob, den lille myskissen. Skönt att veta var alla är. Kram!

   Gilla

 4. Jaha du, lika bra att ge sig till känna här, eftersom du ändå ser vem som besöker bloggen, haha. Här går inte att smyga runt i filttofflorna och tro att man är osynlig:) Du vet ju redan att jag läst alltihop…. Underbara bilder och texter, och jag måste hålla med ovanstående talare angående godis. Spindy, matjägaren avskyr mjölklinser??? Smaken är som baken. Och att katter är experter på att försvinna inne är inget nytt, haha. Kram på er allihop/ Kajsa med fyrfota vänner

  Gilla

  • Kajsa!!! Jättekul att du visade dig till slut. Nu har vi ju kontakt ändå haha, men det är roligt att få besök här också. Japp, jag hör och ser och VET allt 😉 Kram!

   Gilla

 5. Men allra sötaste lilla Pollux, inte kan man fira att en kattbror är borta, fy på dig. Det var ju en väldig tur att lille Hamilton kom till rätta, jag vet hur ruskigt det är när någon har lyckats ta sig ut. Inte kan man fira förrän alla är på plats då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.