Badkarselefanten

– Människor är konstiga de Panthis, Jag har nog sett hur de ligger här i och plaskar.

– Varför gör de det Hammis???

– Jag tror att de försöker lära sig att simma Panthis, men vad är det här för nått?

– Tur att ni har mig! Allvetaren! Det är ett kikhål ner till grannen. Medan de gör sin morgontoalett i karet och så kan de kika ner till grannen när de får tråkigt!

– Är’e ju alls inte Pollux. Din dumsnut det är slutet på en elefant. När den andas ut fylls karet och när den andas in så töms badkaret. Jättefinurligt en badkarselefant! Om man lyssnar i hålet så hör man hur han drar efter andan.

– VA??? En badkarselefant??? Kusligt!!!

– Här gäller det att rädda undan leksaken så att elefanten inte snörvlar in den. Puh! Å så raskt iväg!

– Vad gäller morgontoalett så görs det väl bäst här???

13 tankar på “Badkarselefanten

 1. Det går inte att jämföra ens! Hellre en badkarselefant än en slusk till karl som spanar i ett titthål från en annan lägenhet. Usch säger jag bara!

  Gilla

 2. Hahaha, ja du skulle nog inte heller helt uppskatta om grannarna kunde kika på mig heller. Fast vem vet de kanske skulle se en nyfiken liten katt kika tillbaka istället. :D. Det är inte mycket till val, en badkarselefant eller titthål till grannarna, lika illa nästan fast på olika sätt hahaha. Kram, Eva och gänget

  Gilla

 3. Oh, det är väl tur att det bara är en badkarselefant! Om grannarna stod och kikade i hålet så skulle inte jag vilja stå där i bara mässingen, hu säger jag bara. Gamla tanter gör sig nog bäst påklädda tror jag. Åh, så söt sista bilden är där dom små tvättar sig, och Pollux, han är såå vacker när han sitter och ser så förståndig ut. Kram från en gammal tanta

  Gilla

 4. Hej Eva! Nu har jag äntligen hittat din blogg, och gått igenom dina fantastiska bilder. Ännu en gång- när kommer boken ???

  Gilla

  • Vilket trevligt namn du har 🙂 Jättekul Eva att du hittade mig. Tack för det! Har tänkt på dig och saknat dig. Ja du, jag skriver på en liten novell just nu hihi. Vi får väl se vad det blir av den. 🙂 Tack för att du tror på mig. (Jo, du hittar till Jassan via mig också om du kikar på de andra kommentarerna också. Om du inte hittat henne ännu). Kram!

   Gilla

  • Hahaha, det KAN vara så att båda har fel… Vem vet småkissarna hann inte bilda sig en egen teori. De tror stenhårt på elefanten nu. :D. Kul att du kommenterade. Hoppas du har det bra! Kram!

   Gilla

 5. Badkarselefant, hahaha! Så bra att ni kom på det :-)! Här är katterna också fullkomligt tokiga i badkaret, brukar fota dom där. Dom sitter på kanten och/eller under karet när jag duschar helt fascinerade av vattnet. Eller så bara ligger dom där eller i handfatet. Men nu ska jag berätta för dom om elefanten som snörvlar, hahaha! Jättefina bilder på sötnosarna! Kram!

  Gilla

  • Ja usch vad han snörvlar ibland den gode badkarselefanten :D. Kul att dina också älskar vatten och badkar. Imorse var leopardgänget uppe i det minsta handfatet vi har här. Kommer nog lite bilder på det också för det såg roligt ut och de hade sådana busblickar när jag fotade dem där de stod och viftade med blöta tassar i vattnet och skvätte ner sig själva och varandra. Mycket skratt blir det. Tack för kommentaren. Kramar från oss

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.