Inte så lika längre…

Bara för att visa hur olika de egentligen ser ut så har jag äntligen lyckas ta två bilder där man väldigt tydligt ser skillnaden på grabbarna. Håll i er… för här kommer grabbarna bus!

 

Hamilton!  Rundare i ansiktet och grönögd (syns inte jättetydligt på den här bilden så vi fokuserar på annat för att visa skillnader, kolla t ex deras väldigt olika munnar. )

 

Pantheon! Med sina fina gula ögon och smalare ansikte.

– Hah matte! Det kanske är lätt när vi sitter still och du kan granska oss så där ingående, men när vi krullar in oss i en liten hög då blir det allt svårare att lista ut vem som är vem och vad som hör till vem hihihi…  😉

 

 

 

9 tankar på “Inte så lika längre…

 1. Oh, ja! Visst kan katter göra miner. Det tycker jag att min katt har gjort. Man kunde se på både nosen, öronen och morrhåren vilket humör han var på. Och bengalerna är lite som zebror, alla strecken kan nog förvilla vid en hastig titt på dom.

  Gilla

 2. Hahaha, de är nog i ”öronåldern” bara. Picasso hade jättelurar i en viss ålder. De växer i dem vartefter. Jag älskar de stora öronen fast just på de här två ”ska det vara små öron” om de ska vara så ”fina” som möjligt. Fast du känner ju mig vid det här laget. De kunde inte vara finare än vad de är och jag älskar stora öron på katter, bara älskar dem! 😀

  Gilla

 3. Vilka bra bilder, nu kunde jag också se skillnaden på dom! Jag siktade in mig på nosen och mungiporna, Pantheons nos har lite mörkare ” skuggor ”, det får bli mitt sätt att skilja på dom :-)! Men har dom inte väldans stora öron eller ser det bara ut så på foto? Inte för att det är nåt som helst fel på stora öron, jag bara undrar! Dom är jättesöta bägge två, ja, alla fyra, Pollux och Pixie med, icke att förglömma! Kram!

  Gilla

 4. Men så lika är dom ju inte om man tittar noga. Nog är det väl Pantheon som ligger främst i högen. Hans lilla näsa ser mörkare ut.

  Gilla

  • du har helt rätt Karin! Nej, de är inte så lika men ändå… ändå tar jag fel ibland. Jag tror att de kan göra miner så om Hammis bestämmer sig för att se ut som Panthis så kan han det 😉 Han liksom bleknar och blir längre i ansiktet hahaha, fast det är klart det kan ju vara jag som har fel också och så är det Panthis egentligen ;D. Ja som du hör är förvirringen total…

   Gilla

 5. Hihi, tack för kommentaren. Ja, helt lätt alltid är det inte. 🙂 Nu är det sovdags här hoppas Hamme och Pante tycker likadant. Inte så säkert, de brukar gilla den här tiden på dygnet. Kram!

  Gilla

 6. Nu när jag fick se dom riktigt nära så ser man ju faktiskt skillnad på dom men förstår att det blir svårare att bena ut katthögen. Hahaha…Läste din kommentar till Jassan. Vad gulligt med Hamme-Hamelino och Pante-Pantolino. Kära barn har ju många namn!! 😉 Kram på er!

  Gilla

 7. Jag har noterat att Pantheon har mungipor som går neråt medans Hamilstons går uppåt. 😦 🙂
  Men du har rätt i att den ena är smalare i ansiktet än den andra.
  Är inte färgerna på dom olika oxå?

  Gilla

  • hahaha, ja faktiskt går Pantheons mungipor neråt hihi. Jo, Hamilton är mycket rödare också än Pantheon och så är som sagt mönstren på dem den stora skillnaden också, fast fortfarande hamnar jag helt ärligt i lägen när jag tittar på katten framför mig och säger ”är det Hamme?” Har börjat kalla dem Hamme-Hamelino och Pante-Pantolino. Jag vet… knäppt, men de är så söta och man pratar så mycket med dem och då kan det lätt bli tjatigt om vi kallar dem samma sak hela tiden :D. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.