En Pollux försvinner…

-Jag vet! Vi leker kurragömma!

– Jag räknar så får ni andra gömma er…- 1…78…15…31…19! Nu kommer jag!!!

– Hah! De små amatörerna kan leta efter mig i evighet! *Flin*

– Panthis!!!

– Haha Pixie!

– Polle? Naw…

– Matte, matte!

– Ja, Hamilton vad är det?

– Jag… jag… *snyft*

– … Jag har slarvat bort Polle!!! *Buhuhuhu*

-VA? Hallå här är jag! Det är faktiskt inte en enda del av mig som är bortslarvad! Jag är här! Sluta yla Hammis!

– Världens bäste Pollux så skönt att du kom tillrätta!

– Bah!

12 tankar på “En Pollux försvinner…

 1. Pollux har såå vackra ögon, så något annat än vanlig huskatt gissade jag på. Åh, du kan inte ana vilken hemsk upplevelse det var när katten gick förbi utanför. Men tänk så fruktansvärt det kunde ha blivit om jag inte hade sett honom. Om han bara hade försvunnit iväg. Så var försiktiga när ni går i dörren. Det är så lätt hänt att någon smiter ut.

  Gilla

 2. 1…78…15…31…19… Hahaha… Ååh vad jag gillar dina katter och bloggar. 😀 Polle är för söt där han gömmer sig och sista bilden är bara för underar!! Dom ser ut att verkligen stortrivas med varandra. Kram från Eva, Sixtis, Tostis och Frassis 😉

  Gilla

 3. Så söt han är, Pollux. Är han också en raskatt? Så vackra blå ögon, och lite mörk vid öronen. Sån tur att han kom till rätta. Jag har faktiskt slarvat bort en katt fast att jag bor i lägenhet. Hur det gick till vet jag inte, men plötsligt gick min egen katt förbi utanför köksfönstret. Hu, vilken upplevelse innan katten var fångad.

  Gilla

  • Hahaha, så det är inte bara vi som slarvar bort Polluxar 🙂 Det känns bra!Usch så hemskt att en smitit ut utan att man har koll. Tack för kommentaren Karin. Kram på dig. Eva och PPPH

   Gilla

   • Oj, glömde visst att svara på dina frågor. Pollux är vad vi vet en gatukorsning. 🙂 Veterinären är övertygad om att han har siames i sig och hon sa det när hon tvingades rulla in honom i en handduk för att ge honom den behandling som han skulle ha och hon var då också riven av honom. Så min gissning är att hon inte har de bästa erfarenheter av siameser ;). Vi har inget dokumenterat alls vad Pollux har för ursprung, men han och Pixie (som är mer en ”vanlig” huskatt) ser väldig olika ut i kroppsform där Pollux är mer smal överallt och Pixie mera kompakt. Underbara katter båda två var och en på sitt sätt 🙂

    Gilla

  • Tack Anneli. Det är så skönt att det går så bra som det går. Tack snälla för kommentaren 🙂 Inatt har det varit kulturnatt här i Npg. Jag har precis smitit ifrån hahaha, kram!

   Gilla

  • Det är fördelen med att bo i lägenhet. Det är väldigt sällan någon egentligen är bortslarvad även om man undrar var de tar vägen ibland ;). Kram till dig och tjejerna 🙂

   Gilla

 4. Haha, så kul. Härligt också att alla verkar komma så bra överens. Trodde av någon konstig anledning att Pollux skulle ogilla de små. Ack så jag bedrog mig, han är ju hur go som helst mot lillpojkarna. 🙂 Kram ♥

  Gilla

  • Du är inte ensam Pia! Kan vara så att jag själv lyckats förmedla den oron? :D. Men, han stortrivs med busen och de med honom. Allt går så bra så jag bara förundras och myser ♥

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.