– En liten milkshake tack! ;)

– Men lilla Pixie, vad tycker du om ”grabbarna bus” då?

– ”grabbarna mys” menar du väl matte hihi… fast… det är en sak…

– Vad då Pixie?

– De biter mig på magen!

– Åååh, vet du vad Pixie… Jag tror att de vill dia dig, faktiskt. Alla honor hemma hos Tina hade ungar och därmed mjölk. De förstår nog inte att du inte har det.

– Nä men… Vad då? Man är väl ingen ko heller?

– Mamma var inte heller någon ko, inte moster heller eller mormor, men de hade smaskig mjölk allihopa. Kom igen Pixie du kan väl ge oss en liten milkshake eller nått annat smask, bara lite?

Nej, jag är ingen mjölkbar ”Hammis”. Jag producerar inte mjölkprodukter i olika storlekar så det så! Du får däremot jättegärna ett bad om du slutar nafsa mig i magen vill säga.

– Jag nafsas inte Pixie! Jag ska nog charma till mig en liten mjölk där vartefter, vänta bara…Fast det är rätt mysigt att bara mysa hos Pixie också. Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….

2 tankar på “– En liten milkshake tack! ;)

  1. Vad gulligt! Frasse ”diade” Torsten när han kom till oss och när Torsten var liten försökte han att ”dia” Sune. Hehehe…. Men det gick inget vidare ; )

    Gilla

    • Hahaha, ja jag tyckte först de hade en fantastisk förmåga att veta vem de skulle försöka få mjölk ur (tror inte pixie delade min uppfattning), men förra veckan låg båda och försökte få mjölk ur Polle som ignorerade dem och låg med hela magen i vädret hahaha. Så roliga de är de små. Så kul att du fått se det flera gånger hihi. Tack för kommentarerna, jättekul!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.