Pantheon ringer mamma…

– Åh! Äntligen! Jag har letat massor efter er och så är ni HÄR??? I golvet??? Så oväntat! Nä… men säg nått då! Ah, det kanske är en sån där bildtelefon. Ja, jag vet! Kattskype!!! ”Hallå, hallå familjen! Jag har det bra här, men jag saknar er väldans mycket ibland ska ni veta!”

-Vad gör du Hammis? Bildtelefon??? Coolt! Cool Ringer du hem till mamma! Kul! Tjena, tjena familjen! Med mej är det bara bra! Har otroligt roligt här! Vem är du förresten??? Vänta nu… Det är ju… äh… säg inget… jag har det på tungan… eller… nja… det har jag nog egentligen inte??? Du Panthis? Vem i familjen såg ut så där??? Förvånad

– Såg ut hur då? Så där? Tja, det var väl Hortensia tror jag. Hon har allt lagt på sig lite tycker jag. Oj, förlåt syrran. Jag menade det på ett positivt sätt. Obestämd Nåja, hälsa mamma och moster så mycket syrran och mormor och gammelmormor och… ja alla! Jag saknar er SÅ otroligt mycket ibland. Men nu vet jag ju åh andra sidan var ni är någonstans. Känns bra!

– Hej så länge! Nu blir det visst käk här och sen har matte lovat att leka med mig och Hammis. Vi hörs sen!

– Just så! Pantis och jag ska se vem som kommer först upp i stora klätterställningen. Jag tror jag vinner!!! Cool Hej då mamma! Nu ska här busas! Mjaaaaaaaur! Oskyldig

2 tankar på “Pantheon ringer mamma…

  1. Tänk vilken tur att dom har varandra när saknaden efter familjen blir för stor! Och så har dom ju Pixi och Polle. Även om dom inte kan bidra med milkshake. ; )

    Gilla

    • Hahaha, nej, de testade som sagt Polle på milkshake häromdagen, men tyvärr fick de lika lite som från Pixie. Men mys bistod han med. Ja, tänk vad de skrek efter familjen första veckan. Nu är de så tysta och fina och har kommit in så bra i vår familj. Underbara är de!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.