Halvtid

Ja, längtan efter lille H är stor. Fick uppdatering från uppfödare igår med bilder, åh vad han har växt! Hans ögon börjar bli lite grönare tycker jag. Det där klarblå är borta och han börjar gängla lite. Det kompakta börjar försvinna och trots att bengaler har små öron så finns det en ålder som han nu nått när de blir lite större. Otroligt söt. Ni får lita på mig.

Men jag äger inte de bilderna så de kan jag inte visa, så vi får hålla till godo med ännu en 5-veckors Hamilton. Förstå vilket hopp det kommer att bli från dessa 5 veckor till 14 veckor ni kommer att tycka att han är en jätte när han kommer 🙂

Jag kan meddela att han nu klättrar riktigt högt och rör sig som en blixt Flört.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.