Hamilton

Vår långa bilresa slutade mitt i skogen. Där i ett hus bor Hamilton och hans stora familj. Hamilton har 4 syskon. 2 systrar och 2 bröder. Inte nog med det Hamilton har en moster också och även hon hade 2 ungar. Hamilton har dock förmånen att ha hela sin familj nära. Morfar och mormor finns kvar i huset också. Hamiltons mosters kull var ca 1,5 veckor yngre än Hamiltons syskonskara.

Mitt fokus var inte på Hamilton när vi kom dit. Jag var mer fokuserad på hans bror. Hans bror lekte med samma energi som Picasso och var underbart vacker. Han var så vacker så det tog mig ett bra tag att ens upptäcka att lille Hamilton var den som sökte kontakt.

 Men när jag insåg det så fanns det bara han.

Uppfödaren ville att jag skulle få bild på hans mage och föreslog att jag skulle försöka visa den. Mitt försök var kanske lite lamt, men han var så liten och jag ville inte att han skulle bli rädd.

När vi hållt på ett tag så pep lille gullige Hamilton och moster Fantasia kom farande från ingenstans. Hon tittade kritiskt på mig ”under lugg” med en min som sa ”hörde du inte att han skrek?” Joo, tänkte jag lite tillrättavisad  det gjorde jag juSkäms. Fantasia släpade lille Hamilton i örat in till sitt bo där hennes ungar fanns. I säkerhet.

Tänk vilken förmån att ha en så beskyddande moster Glad.Gillade Fantasia, hon engagerade sig väldigt i sin systers kull och höll nästan bättre ordning på dem än Farwa (som Hamiltons mamma heter). Uppfödaren berättade att hon t o m diade Farwas kull.

Hamilton ska vaccineras 2 ggr innan han får komma hem hit. Han får därför 2 extra veckor hos mamma och moster och sina syskon. Lite bonustid som säkert bidrar till att han blir en super-trygg liten kisse. Så jag får hem honom 14 veckor gammal ungefär. Åh vad jag längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.