Picasso är död

Idag skulle han ha blivit 2 år.

Igår morse dog han och lämnade sin familj i stor sorg och saknad. Han blev överkörd, det gick fort och han led inte.

Han lämnar ett stort tomrum efter sig och en smärta som inte går att beskriva. Min underbara joker-katt är död. Förstår inte riktigt hur vardagen här ska gå vidare utan Lill-P. Jag saknar honom så enormt.

Jag, Pixie och Pollux kommer att ta en paus från kattsajten nu. Vi tackar för all vänskap och allt kul som vi upplevt på sajten och önskar er alla det bästa!

Eva, Pixie och Pollux

Kommentarer


Joakim Norling
01 jun 2012 09:14
Så tråkigt att höra. Redaktionens tankar går till er idag.
Rebecka Holmström
01 jun 2012 09:28
Jag känner med dig Eva och börjar gråta för jag kan inte hålla tårarna borta. Kattsajten älsklingsvackra fotomodellstjärna som trollbinds oss alla. Han charmade in hos oss alla med sina akrobatnummer och glädje. Han kommer lämna oss med stor saknad. Mina tankar går till dig och hoppas du kommer tillbaks till kattsajten vi behöver dig som våran vän på sajten härinne. Må så gott och ta hand om dig och var rädd om dig. Kram Rebecka, Simba & Snobben.
knorre
01 jun 2012 09:38
Stackars er, jag beklagar verkligen. Det är så jobbigt att förlora en katt, och när han bara var två år också. Vi fick ju trots allt behålla Månsen många år, och hade tid att förbereda oss. Kram till er alla, våra tankar finns hos er/Kajsa och 3Sp
missarnafina
01 jun 2012 09:45
Så sorgligt, förstår hur ni känner det nu. Gråter också för lilla fina Picasso, vila i frid lille vän. Kramar till er alla från mig och kissarna!
Kavitha
01 jun 2012 10:21
Neeeeeeej!!!….varför ska livet vara så orättvist?! 😦 Usch vad hemskt Eva, och jag känner verkligen med dig och tårarna rinner ner för kinderna i skrivande stund. Picasso har ju varit en kändis här på kattsajten och kommer vara enormt saknad av alla här. Håller med Rebecka också om att Picasso har charmat oss alla med sina upptåg, akrobatiska konster och glädje. Picasso påminde mycket om min första katt Figaro som sprang bort, så att Picasso fångade mitt hjärta på en gång var inte konstigt. Så här hemma går tankarna till er idag och vi tänder ett ljus för Picasso för att minnas honom, men även för att gratulera honom på 2-årsdagen som han tyvärr inte fick uppleva idag. VILA I FRID PICASSO.
/MASSOR av tröstkramar till dig Eva och till Pollux och Pixie, från Kavitha m sambo, Zonic och Texas
steve
01 jun 2012 10:25
Kära Eva! Fick budet om Picassos bortgång genom att jag pratade med Kajsa. Blev helt förstörd, jag känner verkligen med er. En så stor sorg efter en liten älskad katt….. Ord saknas. Varma tröstekramar från Rummagänget.
Rebecka Holmström
01 jun 2012 10:40
   
GRATTIS på 2-årsdagen vackra fotomodellstjärnan Picasso! Ja må han leva Ja må han leva Ja må han leva uti hundradi år Ja visst ska han leva Ja visst ska leva Ja visst ska han leva uti hundradi år. När han har levat När han har levat När han har levat uti hundradi år Ja då ska han skjuta Ja då ska han skjutas Ja då ska han skjutas på en skottkärra fram. Ett fyrfaldigt leve för Picasso. Han leve! Hipp! Hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Gratulera på din speciella 2-årsdag må själen leva vidare och VILA I FRID PICASSO, Många tröstestyrkekramar till dig, Eva! Kram Rebecka.
Tigermamma
01 jun 2012 11:01
Åh Eva. Beklagar av hela mitt hjärta er förlust. Tröstkramar och styrkekramar till er alla.♥ Världens bästa Picasso. Vila i frid lilla hjärtat ♥Pia, Tiger och Lillen som sörjer och saknar Kattsajtens spelevink

ÅKE
01 jun 2012 11:09
Oj så ledsamt och tragiskt att detta skulle hända er. Det känns i hela hjärtat när en liten vän försvinner så där. Stor tröstkram till er alla Marie-Louise och Åke
Frostie
01 jun 2012 12:26
men Älskade Ewa:kram kram kra mkra m,kaninte fatat det ,men tur att han inte behövde lida,det så hemskt ,så jag trillar en tår!!!
jag tänker på dig och dom andra ,dom saknar ju oxå sin fina kompis<3
Picasso:vila i frid:och lek med dom andra himmla katterna,du är ihågkommen av många som tittat på dina konster här på sidan,du är speciell och du kommer och fylla dom andra där uppe med glädje.och matte med fina minnen<3<3<3
soligajag1
01 jun 2012 14:26
Åhh..va jobbigt för dig!! Men skönt för picasso att han slapp lida. Ser honom framför mig…när han förgyllde oss härinne med sina krumbukter!Saknad är han av oss.
Massor med Värmande kramar/ Hillevi
Jassan
01 jun 2012 15:58
Jag är så ledsen för din skull Eva!!!!!
Detta är ju en mardröm!!
Finns inga ord…….
Stor kram till dig Eva!!!
trixan
01 jun 2012 16:03
Nej det får inte vara sant, tänkte jag när jag läste rubriken, och hoppades på att det var nåt nytt bus han hittat på. Men, så ledsen jag blev när jag insåg vad som hänt. Jag beklagar verkligen och förstår att tomrummet efter en sån livlig glädjespridare måste bli enormt. Nu ska 3Z och jag tända ett ljus för lilla Picasso. Och en stor tröstekram går förståss också till dig, din man, Pollux och Pixie.
Sussie, Zeke, Zippo och Zockra.
ullis
01 jun 2012 16:16
Så ledsen jag blev,det kommer att bli tomt utan lilla Picasso. Känner verkligen med er vet ju hur det känns, stor kram till dej
herrsjokraftan
01 jun 2012 18:46
Tack för det enorma stödet i att förlora Picasso. Det kommer att ta tid för oss att ta oss igenom sorgen och saknaden. Tack också för att ni delar sorgen, det blir faktiskt lättare att bära den då. Stor kram till er alla. Kramar Eva
pluttiduttan
01 jun 2012 18:57
Beklagar sorgen och saknaden efter er kära Picasso.
Våra tankar går till er.
Tröstkramar till er.
Katjasmatte
01 jun 2012 19:13
Har precis röstat på Picasso i Månadens bild, och den härliga luftturen han gör på kortet gjorde mig sugen att hälsa på hos er. Vad är det nu för hyss han hittat på, tänkte jag när jag läste rubriken. Sedan stannade nästan hjärtat för ett ögonblick när jag förstod att Picasso verkligen var död. Det energiknippet – känns verkligen ofattbart och jag känner så med er allesammans, som nu verkligen måste ha ett stort och tyst tomrum när han inte längre kommer tassande för att vara med. Eva, jag är så tacksam för att allt du delat med dej av när det gäller P3-katterna. Mitt i sorgen är det faktiskt så att det räcker för mej att tänka på Picasso så ler jag med hjärtat. Vi är många, många här som kommer att sakna hans upptåg. Många, många som sörjer med er och sänder er varma hälsningar.
Hilding Eriksson
01 jun 2012 19:34
Tårarna rinner och jag saknar ord ! Lille Picasso, jag är chockad. Eva jag lider med dig, och saknar Picasso redan. Älskade dina bilder på det lilla buset, med en gång. Det var för drygt ett år sedan, jag såg dem för första gången. Det är så tragiskt, när de är så unga, så fulla av liv. Det är inte rättvist, men livet är inte rättvist. Du får krama Pixie och Pollux från mig och Hilda och Mathilda och Missebus.
NoraLee
01 jun 2012 20:47
Men, blir alldeles förstummad när jag ser att din älskade Picasso inte finns mera,och vet vad du går igenom nu, så vi sänder många styrkekramar till er.
hälsningar från nora och Dexter/matte
Superbea
01 jun 2012 23:48
Så fruktansvärt tråkigt att höra att Picasso inte längre är i livet.
Idag som skulle varit en glädjes dag har helt plötsligt förbytts till en sorgens dag.
Ett älskat husdjur som lämnar ett stort tomrum efter sig.
Bara på en sekund har livet ändrat sig så totalt.
Man skulle vilja spola tillbaka tiden och ändra utgången så att han fortfarande var i livet.
Men det går ju inte, hur gärna man än skulle vilja det.
Förstår att ni har en mycket tung tid framför er.
Varma kramar Gunnel, Beatrice & Ayla
Nissmatte
02 jun 2012 18:25
Så oerhört sorgligt att fina Picasso förolyckats! Skänker alla styrkekramar och tankar till er.
Kramar och många nosisar från Stina o Nissekatten.
Ell-Em J
03 jun 2012 13:17
Men kära nå’n – så sorgligt… Jag har inte tittat in på Kattsajten på ett tag och möttes nu av tända ljus för Picasso – det tog verkligen ett tag innan jag riktigt förstod vad det handlade om. Picasso… ljus…??? – Jag är verkligen ledsen för det som har hänt er. Det är inte lätt att ta till sig, men det går, bara det får värka ut… Kram / L-M o Kekke
Birte Berg
03 jun 2012 17:23
Men – o så tragiskt. Han var ju så ung. Det är fruktansvärd att förlora ett djur. Det är så tomt efter. Min Pus dog i tisdags men hon var gammal – 16 år. Jag är otroligt ledsen och det vet jag att du också är.
Jag sörjer med dig….Birte
gummid
03 jun 2012 19:38
Men gulle dig, tänker på er. Kramar från taxarna m matte.
Jason
04 jun 2012 00:58
Men gudars!!! STACKARS, STACKARS Dig, Eva! Varför, varför skall det drabba en så älskad lite katt, en som har ett så underbart liv med kärleksfull matte och fina kompisar??? – Ja,inte för att jag unnar en stackars utsvulten, hemlös katt att drabbas – men för den kattens egen skull, så hade ett snabbt, smärtfritt slut ju faktiskt varit det bästa…Men Picasso skulle ju haft många, många härliga år framför sig! Jag beklagar ur djupet av hjärtat – vet ju så innerligen väl, hur sorgen sliter i bröstet och halsen känns som om den vridits in i taggtråd…Klen – men docktröst – är ju, att den lille killen inte behövde lida; det var det enda positiva med BC:n Fonzies alltför tidiga bortgång… Han blev påkörd av en lastbil och dog innan han slog i marken, antagligen. Fonzie blev bara 3,5 år, men saknas dagligen och stundligen… Ja, det där känner Du ju till…

Jag är så hemskt ledsen för Din skull, Eva! – Du förtjänar också bättre, så mycket fint som Du uträttar för djur! Hoppas Pixie & Pollux kan trösta Dig snart, även om saknaden och sorgen aldrig går att ta bort helt…

Kram!

Annika

Siduspuella
04 jun 2012 20:01
Men lilla plutten 😦 Vad ledsen jag blir. Jag tror maj just blev min nya hatmånad. 14.e maj för två år sedan dog min älskade Siri i en hemsk olycka. 14.e maj i år dog min älskade Simba som jag fick när jag var 12år, och nu lille fina Picasso.Jag lider verkligen med er. Det är så fruktansvärt när en familjemedlem bara rycks ifrån en.
Jag vet att det inte finns några ord som kan trösta så nära inpå, men jag hoppas ni andra i familjen tar väl hand om varandra och vi kommer alltid minnas Picasso med ett leende på läpparna.Styrkekramar från Helen & co

Dina
06 jun 2012 22:30
Hej Eva, Pixie och Pollux!Jag blev så chockad när jag såg den fruktansvärda nyheten. Picasso var ett underbart litet energiknippe. Kommer att sakna honom jättemycket. Han dog alldeles för ung.Styrkekramar till er från Elisabeth och Dina

Mosiliol
11 jun 2012 10:59
Men så sorgligt!Det är så hemskt att vara med om ett kär djurs bortgång på detta tragiska sätt!
Styrkekramar från Kyllikki och vovsingarna
mysanz
16 jun 2012 19:39
Hej Eva och P2…har inte varit inne på sajten på ett tag så jag läser detta nu o din älskade Picasso….
Beklagar den stora sorgen som nu infunnits i era hjärtan….men hjärtat är ju sååååå stort och där rymms ju såååå många minnen av den goa Picasso….Sänder varma tanker till dig och en bamse kram….
My
pandemonium
19 jun 2012 21:28
åh hjärtat går ju sönder av sånna här nyheter. jag och mina kissar beklagar sorgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.