Gnisselpippi. Du va?

– Pixie!!! Vad är det DÄR???

*KU-URRRR*

– Det är en duva, Picasso, en fågel. Jag tycker personligen de är lite osmakliga så jag låter dem vara. Flaxiga, högljudda, men mest flaxiga. Vet du Picasso det gnisslar om dem när de lyfter. Jag tror att de är robotar… Faktiskt! Robo-birds! Obestämd Det KAN vara så….

– Du..va? *KU-URRR* på dig själv Du..robot..va?

– Inte Du-va?, Picasso, ett ord DUVA eller gnissel-pippi.

– Matte! Matte! Vet du vad jag har sett?

– Nej, sötnos, berätta…

– En gnisselpippi eller Du..va?

– Hahaha, nej, jag är ingen gnisselpippi. Tänk du sötnos, att vi lever på samma jord du och jag, och ändå i så olika världar hahaha. Du är för söt. Nu ska jag gå in och klappa en ”gnissel-katt” och försöka fundera ut vad en gnisselpippi är för nått…Obestämd

– Gnisselkatt? Vad menade hon med det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.