Lille Pyson och P3

-Pzzzz… hej lilla kissen…

– Kurr! VAD är det där???

– Vänta Pixie jag halar in den!

– Pzzz lille katt låt mig vara! Jag heter Pyson.

– Huäääh, den fräser åt mig, spooky! POLLUX!

– Lugn bästa katter, jag biter den i svansen… eller i närheten…

– Pzzzz… squiiiik! Bit mig inte stora vita kluns! Jag heter Pyson!

– Hm… du pratar. Pyton heter det, typiskt, vi har en analfabet-orm på besök. Jag halar in dig här då… Du kanske kan bo i klätterställningen. Tror inte du klarar dig ute i den verkliga världen. Jag lämnar över dig till Picasso!

– Ingen orm för mig tack! Gillar dem inte alls. De fräser! Bort!

– Pzzz… du då kissen?

– Hm… är du här nu igen Pysen?

– Pyszzon!

– … hm… precis…du kan väl slingra dig ner i den där lilla leksakskorgen och skrämma matte när hon öppnar den. Hon är livrädd för såna som du. Åh matte… hihi jag tyckte väl att du lurade där bakom ormen! Förstod jag väl att han inte var äkta utan bara en bus-leksak. Kurr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.