Julklappen

Publicerat: 2011-12-22 18:46

Igår anlände följande med posten! En jul-gåva från Jassan till mig och katterna! Fin va? Massor med godis till kissarna, fina skyltar att ha på transportburarna eller resväskor och så ett smycke och en insekt, en underbar insekt.

Vi övar nu ”Sitt” med betydligt större motivation än innan detta paket och…

– Jag kan ”Sitt” nu matte och ”tass” kan jag också fast på mitt sätt. Nu vill jag ha nya kommandon.

(Han kanske ser lite ledsen ut på bilden, men det här tycker han är kul det märker jag på honom! Det här är en liten katt som behöver träna hjärnan lite)

– Har ni några förslag på kommandon som man kan lära sin lilla katt?

Titta vilken söt liten katt jag fick. Det är det sämsta med P3 är att… jag inte kan ta dem med mig när jag går till jobbet eller ut någonstans. Men den här lille kompisen kan jag ta med mig. Tack Jassan, han är jättesöt!

Det roligaste i paketet var denna! Den har en liten on-off knapp och jag satte på den och den började viberera och ville iväg. jag satte ner den på golvet och intresset var 100% från katterna. Den drivs av ett litet batteri  (LR44) och åker den in i ett hörn så vänder den. Vi har haft hysteriskt roligt med denna lilla filur. Han har inte fått ett namn ännu, men han är en underbar liten robo-bug som roar inte bara katterna…

Tack Jassan för de jättefina presenterna! God Jul allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.