Jul-anden träffar Picasso

Publicerat: 2011-12-20 18:12

– Ho ho ho där lilla katt. Jag är julens katt-ande!

–  Nej vad coolt, en ande! Är du genomskinlig kan jag ta på dig eller går min tass rätt igenom?

– Nja… äh…

– Coolt den gick rätt igenom hahahaha! Mjurr! Bor du in en flaska? Har jag befriat dig får jag önska mig tre saker???  Jag vill ha räkor, skinka och… JULSKINKA!

– Hör nu lilla katt, jag är ingen sådan ande… och sluta peta på mig hela tiden!

– VA? Trist…Men du… varför ser du ut som jag då härmis??? Kan du inte skaffa dig ett eget utseende?

– Nu är det så att jag antar utseende av den jag pratar med och jag försöker prata med dig nu Picasso. Så här är det… Jag kommer med julefrid till dig.

– Låter lite torrt om man jämför med räkor tycker jag, smask! Kan du inte komma med räkor istället? Cool

– Det var inte valbart lille katt. Snälla försök förstå nu. Jag har flera katter att besöka inatt och som det här går lär jag ju bara hinna med dig! Sjutton också jag skulle ha avslutat med dig. Jag fick vissa rekommendationer, men jag tänkte att det var en överdrift om hur jobbig, jag menar intensiv du är…

–  Du svor, anden! Obestämd Men du, anden, det var jättekul att peta på dig, men nu har jag nog inte tid riktigt med dig längre. Får man lov att önska dig en ”God jul” kanske? Så du kan flaxa vidare till Pollux eller Pixie? Snälla, du kan väl skrämma Pollux lite, han är så lättskrämd, livrädd för det övernaturliga. Bara ett litet ”bu”.

– Hm… det ska vara ett litet bu det i så fall. Farväl Picasso och ”God jul” lilla katt!

– Hej då anden! Mjurr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.